Thierry Baudet is vader geworden: ‘Dolgelukkig’

Thierry Baudet

Beschuit met blauwe muisjes voor Thierry Baudet en echtgenote Davide!

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet en zijn vrouw Davide zijn afgelopen zaterdag trotse ouders geworden van hun zoontje. Dit bevestigt een woordvoerder van de FvD aan RTL Boulevard

Dolgelukkig

Dat de kersverse vader blij is, is een ding wat zeker is. “Met veel enthousiasme kan ik mededelen dat Davide in de nacht van 24 september bevallen is van een kerngezonde zoon”, vertelt de woordvoerder. “Thierry en Davide zijn dolgelukkig. Ze hebben er bewust voor gekozen nog heel even geen foto’s en andere gegevens (zoals de naam) naar buiten te brengen om samen maximaal van dit bijzondere moment te kunnen genieten.” Later volgt er meer informatie.

Alles staat op groen

Afgelopen donderdag, tijdens een gesprek tussen Baudet en RTL Boulevard over de uitspraak van Johan Derksen, waren de vliezen van Davide net gebroken. “We zijn vanochtend nog even in het ziekenhuis geweest en ons kindje is gezond. Het hartje klopt en de bloeddruk is goed, dus alles staat op groen”, vertelde Baudet. Het is het allereerste kindje voor de politicus en zijn vrouw, maar als het aan Davide ligt blijft het er zeker niet bij één.

Veel kinderen

Tijdens de zwangerschap maakte Davide al duidelijk dat ‘ze heel erg blij en gelukkig zijn en zich erg verheugen op de komst van het kindje’. Ze vertelde in datzelfde gesprek ook dat Baudet vanaf het begin al kinderen met haar wilde en dat de zwangerschap voor haar een gekoesterde wens was die eindelijk in vervulling ging. “Ik wil heel graag veel kinderen”, vertelde ze. “Het liefst vier, of misschien wel vijf.”

Lees ook: Mathieu van der Poel ontvangt boete van 1500 dollar na hotelincident

Bron: RTL Boulevard, Metro | Beeld: BrunoPress