Dit hadden we nodig: Tompouce drive-thru opent op Koningsdag

tompouce drive-thru

Met niemand minder dan Robèrt van Beckhoven

Koningsdag is niet compleet zonder het roomgebakje met een oranje glazuurlaag. Voor wie dit jaar op 27 april wil genieten van verse tompoucen is er een heuse tompouce drive-thru in dit Brabantse plaatsje.

Robèrt van Beckhoven

De tompouce-thru wordt georganiseerd door niemand minder dan Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, het welbekende jurylid van Heel Holland Bakt. Bij zijn bakkerij in het Brabantse Oisterwijk kun je aanstaande dinsdag langsrijden om een kraakverse oranje tompouce op te halen vanuit je auto. Oranje outfit aan en gaan!

Tompoucen bestellen

De oranje tompoucen van Robèrt bestaan uit drie laagjes huisgemaakt bladerdeeg met daartussen luchtige Zwiterse room. Uiteraard vind je bovenop een glinsterend laagje oranje fondant. Je kunt deze gebakjes voor maandag 26 april 12:00 uur bestellen in de webshop van Bij Robèrt. Op Koningsdag kun je dan langsrijden om in de tompouce-thru je bestelling op te halen.

Ander lekkers

Alleen oranje tompoucen niet genoeg? Snappen wij wel, want met Koningsdag pakken we graag uit, helemaal als er verder weinig andere festiviteiten zijn. Als je toch langsrijdt bij Robèrt kun je ook nog andere lekkernijen ophalen, zoals oranje soezen of oranje macarons. Koninklijk smullen!

Lees ook: Oude auto’s en snelle stofzuigers: zo gaat Koningsdag eruitzien

Bron: Metro | Beeld: iStock