Vier Handen Op Eén buik met Maxime Meiland ontroert kijkers thuis

Veel kijkers hadden lovende woorden voor de zwangere Loekie

Gisteren zagen we in Vier Handen Op Eén Buik hoe de zwangere Loeki (17) er helemaal alleen voor stond. Samen met Maxime Meiland bereidde ze zich voor op het aanstaande moederschap, en dat zorgde voor veel ontroering bij de kijkers thuis. 

Alleenstaande moeder

Loekie raakte op 16-jarige leeftijd in verwachting van haar eerste kindje. De vader van de baby is tijdens de zwangerschap niet in beeld, waardoor Loeki er helemaal alleen voor staat. Maxime Meiland werd ook op jonge leeftijd moeder en weet dus als geen ander hoe het is om er alleen voor te staan.

Slechte band

Waar Maxime nog een liefdevolle familie achter zich heeft staan, is dit bij Loeki heel anders. Met haar moeder heeft ze namelijk een moeilijke band, deelt ze in het programma. Daarom woont ze sinds haar zwangerschap op zichzelf. Want, zo stelt haar moeder: een puber en een baby in één huis is geen goed idee.

Lieve woorden

Van de kijkers thuis kan Loeki rekenen op veel steunbetuiging en lieve woorden. Zo schrijft een kijker: “Wat een ontroerende uitzending. Loekie, wat ben jij dapper zeg, zo volwassen voor je leeftijd. Een andere kijker is zeer te spreken over hoe Loekie dit aanpakt en schrijft: “Mogen we even een mega buiging geven aan dit meisje? Wat een kanjer!

‘Ze praat vanuit ervaring’

Ook waren kijkers te spreken over hoe Maxime de situatie aanpakt. “Maxime doet het echt top! Ze kan goed praten en zich inleven in Loekie, je merkt dat ze praat vanuit ervaring. Ze geeft echt haar wijsheid en levenservaring door aan haar, iets waar zij vroeger waarschijnlijk ook veel aan had gehad”, laat een kijker weten.

Lees ook: Simon Keizer verklaart waarom hij dochter Kiki in het Engels opvoedt

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill Vier Handen Op Eén Buik