De vlees-McKroket keert terug op het menu van McDonald’s

McKroket

Goed nieuws!

Na het shockerende nieuws dat de McKroket werd ingeruild voor de meatless McKroket, waren veel mensen het hier niet mee eens. Op X uitten veel mensen dan ook hun frustraties de afgelopen dagen. Maar niet getreurd! McDonald’s kondigde namelijk recent aan dat de McKroket weer terugkeert naar de fastfoodketen.

Verdwijning van de McKroket

Vegetariërs en vleeseters stonden een paar dagenlang lijnrecht tegenover elkaar toen er naar buiten kwam dat de McKroket van het menu verdween en de meatless McKroket daarvoor in de plaats kwam. De vleessnack was namelijk altijd een grote favoriet bij de meesten, waardoor juist zij erg verbaasd waren over het verdwijnen ervan. En hoewel McDonald’s zich de afgelopen dagen aardig stil was, reageren ze nu ook op alle ophef. Want wat blijkt? In november keert de populaire vleessnack terug op het menu!

Reactie

“We hebben ons niet gerealiseerd hoeveel fans er zijn van de McKroket”, laat een woordvoerder van de fastfoodketen weten. “Dat is nu wel duidelijk geworden.” Daarnaast laat de woordvoerder weten dat het verdwijnen van de McKroket een tijdelijke actie was. “Met als doel om consumenten een beetje te inspireren om te variëren.” De reden dat de McKroket nu weer terugkeert is dus niet omdat er zoveel ophef was over de verdwijning ervan.

Definitieve comeback

Gelukkig is er nu dan ook goed nieuws voor de mensen die geshockeerd waren van de verdwijning van de McKroket: hij komt definitief terug! “Hij stond natuurlijk al jaren op ons menu. Dat zal ook in de toekomst weer het geval zijn”, deelt de woordvoerder. Hoera!

Lees ook: Bijzondere twist in het nieuwe seizoen van Married at First Sight

Bron: Metro Nieuws | Beeld: Adobe Stock