Met déze vliegtuigmaatschappij vlieg je nu voor 55 euro naar de zon

vliegtuigmaatschappij

Je kunt kiezen uit een aantal heerlijke bestemmingen

We zitten volop in het najaar en op druilerige herfstdagen verlangen we regelmatig naar de zon. Heb jij nog vakantiedagen over en wil je zo aan het einde van het jaar Nederland (en de lockdown) even ontvluchten? Dan hebben we goed nieuws. Want bij vliegtuigmaatschappij Transavia vlieg je nu voor een prikkie naar de zon! 

Wie jarig is, trakteert

Vliegtuigmaatschappij Transavia bestaat 55 jaar. En wie jarig is trakteert…daarom kun jij nu profiteren van een hele leuke aanbieding. Tot 18 november boek je op geselecteerde vluchten je vliegticket voor een symbolische prijs van 55 euro. En dat is natuurlijk een prikkie! Echter zit er wel een klein addertje onder het feestelijke gras. Het gaat namelijk om een enkele reis, al is de terugreis ook maar 55 euro. Ook hebben de vluchtdata invloed op de prijs.

Zonbestemmingen

Fasten your seatbelts, want je kunt kiezen uit maar liefst zes zonbestemmingen. Te weten: Lanarca (de havenstad van Cyprus), de Spaanse Canarische eilanden Lanzarote, Fuerteventura en Tenerife, Las palmas (de hoofdstad van Gran Canaria), en het Portugese eiland Madeira. Heb je zin om spontaan naar de zon te vliegen? Dan is deze actie je op het lijf geschreven. De aanbieding loopt van december tot en met maart, dus je moet last minute kunnen beslissen. Maarre, voor een spotgoedkoop reisje naar de zon zouden wij dat helemaal niet erg vinden, en nemen we al die reisregels op de koop toe.

Lees ook: Zien: Bridget Maasland deelt kiekjes van haar eerste vakantie als 15-jarige

Bron: Ze.nl | Beeld: Pexels