Voor déze sterrenbeelden wordt 2023 financieel een goed jaar

financieel

Een lekker vooruitzicht!

Geld maakt niet gelukkig, maar het maakt het leven natuurlijk wel iets makkelijker. De volgende vijf sterrenbeelden hebben geluk, want zij hebben een fantastisch jaar in het vooruitzicht. De sterren voorspellen namelijk dat het jullie, dit jaar, financieel voor de wind zal gaan. 

Kreeft

Het begin van het jaar zal misschien nog een beetje zwaar zijn voor de Kreeft, maar zodra jij je financiële situatie op orde krijgt wordt het alleen maar beter. De sterren voorspellen zelfs een financieel goed jaar! De maanden maart en september zijn jouw geluksmaanden, want dan komt er meer geld binnen dan je gewend bent. Kleine tip: geef deze extraatjes niet meteen uit, maar spaar het lekker op!

Ram

2023 is gunstig als we kijken naar de portemonnee van Ram. Hoewel er dit jaar onverwachtse kosten zullen opduiken, houd jij financieel gezien je hoofd boven water. Daarnaast is je baas zeer tevreden, dus wellicht zit er een fijn extraatje in het vak, of een beter loonstrookje. Kortom, jij hoeft je geen zorgen te maken over je bankrekening.

Leeuw

Leeuwen zijn altijd al goed gewest in sparen. Dit jaar wordt ook nog eens een financieel goed jaar voor dit sterrenbeeld. Jouw werkmentaliteit wordt beloond met promotie en er komen nieuwe inkomstenbronnen bij. Hierdoor, en je gespaarde geld, kun je dit jaar meer uitgeven aan je gezin of jezelf verwennen met iets moois van je wensenlijstje.

Weegschaal

Weegschaal start het jaar met een flinke financiële boost. Vooral tussen januari en maart ziet het er goed uit, maar ook de maanden juni, juli en augustus zijn tijden om naar uit te kijken. Er komt dan meer geld binnen dan normaal. Niet vanwege het harde weken, maar omdat je geluk hebt dit jaar. Houd wel een spaarpot achter de hand, want er kan ook onverwachts iets kapot gaan.

Vissen

In 2023 zal Vissen een heel aangenaam salarisstrookje krijgen. Ook zal de financiële situatie flink verbeteren. Er blijven ook dit jaar obstakels op je pad komen die voor kosten zorgen, maar door de juiste mindset zal dit niet voor grote problemen zorgen. Een mooi vooruitzicht!

Lees ook: Geld besparen op boodschappen? Pak dan een winkelwagen!

Bron: Flair | Beeld: Pexels