Vreselijk nieuws voor Mr. Frank Visser

mr. Frank Visser

Zijn vrouw is overleden…

Verdrietig nieuws voor Mr. Frank Visser. Hij bevestigt aan Talpa dat zijn vrouw Margot is overleden. Frank vraagt de media om rust na het overlijden van zijn vrouw. 

De Ziekte van Alzheimer

Vorig jaar bracht Frank een boek uit over hoe zijn vrouw leed aan de Ziekte van Alzheimer. Hij vertelde hoe graag hij degene was geweest die door deze ziekte was getroffen, in plaats van zijn vrouw. “Maar het lot had anders besloten. Mijn liefste vrouw Margot was het slachtoffer”, vertelde Frank.

Frank was 45 jaar getrouwd met Margot, toen zij overleed. Na meer dan veertig jaar huwelijk moest Margot verhuizen naar een verzorgingstehuis die gespecialiseerd was in dementiezorg. Frank mocht nog een paar dagen bij zijn vrouw in het verzorgingstehuis blijven logeren, maar toen kwam het afscheid. “Ze snapte het niet. Het bed is toch groot genoeg voor ons tweeën!”, vertelde Frank. Volgens hem was het afscheid ‘hartverscheurend’.

Definitief afscheid

Evert Santegoeds vertelt in Shownieuws over het definitieve afscheid tussen Frank en zijn vrouw Margot. “Heel verdrietig nieuws. Zijn echtgenote Margot is overleden. Daar heeft Frank Visser totaal geen mededeling over gedaan. Wij kwamen erachter en het is bevestigd door Talpa”, aldus Evert Santegoeds.

“Hij heeft er een heel mooi boek over geschreven, over zijn vrouw die aan Alzheimer leed. In dat boek, Met Vallen en Opstaan, vertelt hij hoe het is om te leven met iemand met Alzheimer. Hij vraagt om rust. Wanneer zij is overleden is verder ook helemaal niet bekendgemaakt. Hij heeft het bevestigd en wij wensen hem heel veel sterkte.”

Mr. Frank Visser

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak zien we Mr. Frank Visser als rechter samen met presentator Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten oplossen voor de gewone man en vrouw in Nederland. Onlangs zagen we Mr. Frank Visser ook nog samen met Miljuschka Witzenhausen als gast in Chateau Meiland VIPS.

Lees ook: Zieke Martijn Krabbé geeft een gezondheidsupdate

Bron: Shownieuws | Beeld: NL Beeld