‘Mijn vriend wil dat ik zwanger raak en verwisselt mijn pil stiekem’

Ik heb zelfs overwogen om uit het raam te kruipen”, vervolgt Melanie. “Maar ik wist niet waar ik heen moest. Kees klopte een tijdje op de deur, maar pas toen ik door had dat hij niet meer voor de deur stond, kreeg ik ineens het gevoel dat ik een zwangerschapstest moest doen. Hij heeft me wel drie maanden aan het lijntje gehouden, dus ik wilde het zekere voor het onzekere nemen.”

Zwanger

“Ik stapte de logeerkamer uit en stapte op Kees af. Ik heb hem het huis uitgestuurd en gezegd dat hij het kon uitzoeken. Toen heb ik meteen de deur dichtgegooid en ben ik naar de badkamer gerend. Toevallig had ik een zwangerschapstest in een van de kastjes liggen, gewoon voor de zekerheid. Ik deed de test en wachtte een paar minuten.” Maar toen Melanie de uitslag zag, zakte de grond onder haar voeten vandaan. “Ik ben zwanger. 3+ weken als ik de Clearblue test moet geloven. Er staan hele sterke lijnen, dus het kan haast niet anders. Ik ben al drie dagen achter elkaar aan het huilen”, schrijft Melanie. “Alles doet pijn, ik voel me klote en ik twijfel om de politie te bellen.”

“Aan de ene kant wil ik de politie zo graag bellen, maar aan de andere kant weet ik niet of ze mij serieus nemen. Ik weet namelijk helemaal niet hoe de wet werkt rondom dit onderwerp”, geeft Melanie toe. Wat vind jij dat Melanie moet doen?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum doet de vrouw haar verhaal onder de naam ThrowRAvengance.

Lees ook: ‘Mijn zussen zijn de reden dat ik aan het afvallen ben’

Bron: Reddit | Beeld: Pexels