Vriendin van Jan Dulles spreekt zich voor het eerst uit over verlies dochtertje Donna

In Rooijakkers over de vloer spreekt Caroline over het verdriet

Normaal hangt er een ontspannen sfeer in huis wanneer presentator Art Rooijakkers voor zijn programma Rooijakkers over de vloer bij mensen thuiskomt. In de nieuwste aflevering uit de reeks is het wat minder luchtig. Met Jan Dulles en zijn vriendin Caroline Mol praat de presentator over het grote verlies van dochtertje Donna.

Praten over Donna

De dochter van Jan en Caroline kwam te overlijden toen ze nog maar drie maanden oud was door een scheurtje in het middenrif. Jan sprak al een aantal keer over het grote verlies. Bij talkshow Humberto vertelde Jan aan presentator Humberto Tan dat zijn vriendin meer moeite had om erover te spreken. Toch is dit wel wat ze doet wanneer Art bij hen op bezoek komt. 

Afleiding zoeken

Aan Art vertelt het stel dat ze al twee maanden bezig zijn met de verbouwing van hun huis. “Een verbouwd huis, is een verbouwd hoofd”, hoopt Jan. En ook de afleiding was voor zijn vriendin Caroline erg welkom. “Maar ik denk wel, wat als die verbouwing klaar is? Wat dan?”

Moeilijke vraag

Regelmatig wordt aan Jan en aan Caroline de vraag gesteld hoe het met ze gaat. “Het gaat”, is het antwoord dat Jan dan altijd geeft. “Maar het gaat niet goed”, vervolgt hij. “Het is opeens geen retorische vraag, maar de moeilijkste vraag van allemaal geworden.”

Verdriet

Caroline deelt met Art dat ze nog niet graag buiten komt. Simpelweg om die vraag te voorkomen. “Ik kan nooit meer enthousiast over straat lopen met mijn hoofd omhoog. Nee, het liefst verschuil ik gewoon in mijn jas of in mijn sjaal. Ik vind dat erg moeilijk”, spreekt Caroline openhartig.

Met Art delen de twee ook hoe ze hun emoties naar elkaar tonen en hoe ze erachter kwamen dat iets niet goed zat met hun dochter. De gehele aflevering bekijk je nu op Videoland of vanavond om 21:30 op RTL 4.

Lees ook: Jan Dulles openhartig over overleden dochtertje Donna

Bron: Rooijakkers over de vloer | Beeld: Videostill Rooijakkers over de vloer