Vrouw biecht op: ‘Mijn zwangere schoondochter verdient beter’

zwanger schoondochter

Ze is bang dat haar zoon geen goede vader zal zijn, net zoals zijn eigen vader

Veel moeders dromen ervan om ooit oma te worden. Sylvia* daarentegen baart zich vooral zorgen. Ze is bang dat haar zoon geen goede vader zal zijn. De vader van haar zoon toonde nooit het goede voorbeeld en ze is bang dat hij hem achterna zal gaan.

Slecht gedrag

“Mijn zoon is niet altijd een goed persoon”, begint Sylvia haar verhaal eerlijk op het forum Reddit. Sinds enkele jaren zit hij continu in de problemen. “Hij bezorgde me meer verdriet dan een moeder aankan en al mijn pogingen om hem discipline bij te brengen mislukten.” Sylvia vermoedt dat hij dit heeft afgekeken van zijn ‘losgeslagen’ vader. “Zijn vader moedigde hem zo’n beetje aan om een bad boy te zijn, hij vond het zelfs ‘grappig’”.

Ongeplande zwangerschap

De zoon van Sylvia studeert inmiddels en zit in zijn derde jaar. Sinds hij studeert, heeft hij al verschillende keren in de problemen gezeten. De moeder heeft daarom haar handen deels van haar zoon afgetrokken. Het contact verwaterde en daardoor hoorde Sylvia niet direct van haar zoon zelf dat ze oma zou worden. “Van zijn vader hoorde ik dat hij een vriendin heeft en dat zij zwanger is.” Sylvia was best overstuur van het nieuws. “Mijn zoon is nog een student, heeft maar een bijbaantje en de zwangerschap was ongepland. Ik belde daarom mijn zoon op en vroeg hem of ik zijn vriendin kon ontmoeten.” En zo geschiedde.

Lees verder op de volgende pagina.

Array