Vrouw onthult: ‘Ik ontdekte dat mijn man iemand verborgen hield in de kelder’

kelder

‘Hij wil er niets over zeggen’

Cassandra* is al een aantal jaar getrouwd met Nick. Ze vond dat hij de laatste tijd vreemd deed, maar zocht er niks achter. Onlangs heeft ze echter ontdekt dat hij een man in hun kelder verborgen hield. Ze weet niet wat ze met de situatie aan moet en vraagt lezers op Reddit om raad.

Een vreemd belletje

“Een paar nachten geleden werd ik ineens wakker doordat mijn man Nick uit bed sprong”, begint Cassandra haar verhaal. “Ik hoorde hem vervolgens fluisterend met iemand bellen in de badkamer. Ik kreeg er meteen een naar gevoel van. Hij deed al een aantal weken vreemd, maar ik had daar niks achter gezocht. Ik dacht dat het aan mij lag.”

Nachtmerrie uitgekomen?

Cassandra wist meteen dat er iets aan de hand was. “Ik spitste mijn oren en hoorde hem zeggen ‘waag het niet om naar boven te komen’. Ook zei hij ‘dat het wel goed zou komen, maar dat hij even tijd nodig had’. Toen hij de badkamer uitkwam, deed ik net of ik nog sliep. Hij ging de deur uit en ik dacht dat mijn nachtmerrie was uitgekomen: hij ging vast naar een minnares toe, die buiten op hem stond te wachten. Ik keek naar buiten, maar zag niemand. Na een tijdje trok ik het niet meer en besloot ik achter hem aan te gaan.”