Vrouw vertelt: ‘Mijn broer en schoonzus blijken mijn echte ouders te zijn’

‘Hoe ga ik dit ooit een plekje kunnen geven?’

Een bizarre onthulling zette het leven van de 18-jarige Loïs op zijn kop. Want wat blijkt? De mensen die zij haar leven lang haar ouders heeft genoemd, blijken dat niet te zijn. Sterker nog, ze is eigenlijk een kind van haar broer Evan en zijn verloofde. Hoe moet je zulk nieuws ooit een plekje geven? Op Reddit doet de jonge vrouw haar verhaal.

Serieus gesprek

Sinds afgelopen week staat het leven van Loïs op zijn kop. “Mijn ouders vroegen mij ineens of we een serieus gesprek konden hebben. Mijn broer en zijn vrouw waren er ook bij. Ik werd nerveus, want ze keken allemaal bloedserieus”, vertelt ze. “Evan dropte de bom. Hij zei dat hij heel veel van mij hield, maar dat hij en Aimee destijds geen idee hadden hoe ze een kind moesten opvoeden. Ik snapte niet waar hij het over had. Aimee vulde hem aan en vertelde dat haar ouders haar uit huis hadden gezet toen ze zwanger bleek te zijn. En dat mijn ouders haar toen in huis hebben genomen.”

Langzaam begon het kwartje te vallen voor Loïs. Ze werd woedend. “Ik denk omdat ik in shock was en het gewoon niet wilde geloven. Aimee begon erdoor te huilen.”

Array