Vrouw vraagt om advies: ‘Mijn man spendeert uren per dag op het toilet’

Knallende ruzie

Twintig minuten later komt ook Evert thuis, en hij is pislink. “Hij was kwaad en vroeg me waar ik mee bezig was. Ik legde uit dat ik al bijna 40 minuten op hem aan het wachten was terwijl ons eten koud werd en ik honger had.” Maar Evert ziet het toch anders. Die begint te razen en te tieren dat Rianne egoïstisch is. Naar eigen zeggen verwachtte hij dat hun bestelling wel even op zich zou laten wachten. “Hij vond dat ik even op hem had moeten wachten nadat ik had laten weten dat ons eten er was, ook al had ik hem nog gebeld. Volgens hem was z’n batterij leeg.”

Etentje verpest

Rianne kan haar woede nu echt niet meer ophouden. “Ik snauwde hem toe dat dit de laatste keer was dat we uit eten gaan als hij zich zo gedraagt. Dit was een openbaar restaurant waar hij meer dan een half uur een toilet bezet hield. Gelukkig was het niet heel druk.” Evert is echter niet onder de indruk van Riannes verwijten. “Hij keek me ontzettend vuil aan, en zei dat ik fout zat omdat ik ons diner samen had verpest. Hij was er vooral kwaad over dat ik mijn helft had betaald, terwijl hij me had uitgenodigd.”

Reacties

In de reacties van Reddit speculeren mensen volop over de reden. “Misschien is hij verslaafd aan porno”, oppert één persoon. “Of aan spelletjes op zijn telefoon”, noemt een ander. “Misschien heeft hij wel iets medisch waar jij niet van afweet”, somt iemand anders op. En, wat denk jij? Waarom zou haar man Evert elke dag zo lang op het toilet zitten? En wat zou jij doen in Riannes plaats? Laat het weten in de reacties bij ons Facebook-bericht!

Lees ook: Wist je dat een avondmens zijn slecht voor je gezondheid kan zijn?

Bron: Reddit | Beeld: Pixabay