Wat leuk! Edino van Dorsten verwacht samen met nieuwe vriendin eerste kindje

Edino van Dorsten kindje

Babynieuws!

Heugelijk nieuws voor Edino van Dorsten, ook wel bekend als één van de kinderen van Ruinerwold. Hij en zijn nieuwe vriendin Sacha zijn namelijk in verwachting van hun eerste kindje samen! Edino heeft al twee kinderen uit een eerdere relatie, waardoor dit geweldige nieuws de kers op de taart is voor het samengestelde gezin.

Papa, mama, zus en broer

Op Instagram delen de ouders to be het geweldige nieuws: “In oktober worden wij papa, mama, zus en broer van een lief klein wondertje.” Ahw! “We kijken enorm uit naar slapeloze nachten, de volle luiers en de onvoorwaardelijke liefde die wij tot het einde aan elkaar kunnen geven. Al hopen we wel dat de slapeloze nachten van korte duur zijn.” Ha!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Edino van Dorsten (@edinovandorsten)

Positieve karma

Edino is zelf al vader van twee kinderen uit een eerdere relatie. En hoewel hij zelf een moeilijke jeugd heeft gehad, ziet hij het vaderschap nu als ‘positieve karma’. “Ik probeer het (zijn jeugd, red.) niet een onderdeel te laten zijn in mijn opvoeding”, aldus Edino over de opvoeding van zijn kinderen. “Omdat ik vind dat je moet opvoeden vanuit je hart. En op het moment dat dat goed zit, dan komt het wel. Het is wel iets wat ik aan het begin heel veel meenam. Het is iets waar ik in het begin geconfronteerd mee werd”, onthulde hij aan RTL.

Edino wilde niet dat zijn kinderen dezelfde ervaringen zouden hebben als wat hij in zijn jeugd heeft gehad met zijn ouders. “Maar zo werkt opvoeden niet. Je moet opvoeden vanuit je hart. Je moet opvoeden vanuit goede normen en waarden. En als je dat hebt, krijg je er zoveel voor terug. Ik vind het heerlijk om vader te zijn. Elke dag is het iets wat mij vult met vreugde. Je krijg heel veel terug, maar ik heb het idee dat ik extra veel terugkrijg. Ik vind dat bijna een soort van positieve karma.”

Lees ook: Tips om je bloemen langer vers te houden

Bron: RTL | Beeld: NL Beeld

Array