Yes: We zijn er Bijna is binnenkort weer te zien op tv

We zijn er Bijna

Er komt dit jaar toch een nieuw seizoen van het populaire reisprogramma

Vorig jaar moesten we een seizoen missen, maar binnenkort keert We zijn er Bijna weer terug op de buis. In het reisprogramma trekt een groep reislustige 50-plussers met een camper of caravan door een bepaald land in Europa.

Weer op tv

Een waslijntje dat gespannen wordt tussen de camper en de dichtstbijzijnde boom, aardappels die onder de tent van de caravan worden geschild en je vergapen aan prachtige landschappen. Het is wel een beetje hoe je het populaire programma van Omroep Max kunt omschrijven. En voor de fans van het programma had Omroep Max-directeur Jan Slagter vanmiddag goed nieuws. We zijn er Bijna is deze zomer weer te zien op tv.

In Nederland

Tijdens de Veronica Middagshow deed Slagter uit de doeken dat we binnenkort weer kunnen genieten van We zijn er Bijna. Voor het nieuwe seizoen, dat wordt gepresenteerd door Martine van Os, trekken de ouderen dit keer niet naar het buitenland. “We zouden naar Noorwegen gaan, maar vanwege corona gaan we van Limburg tot aan Texel geloof ik. Of Vlieland, ik weet het even niet”, vertelde de directeur.

Vooralsnog is het niet bekend wanneer het programma weer op tv te zien is. Wel liet Slagter erover los dat het ergens in de zomer zal zijn.

Lees ook: Netflix-lifehack: met deze truc maak je verborgen categorieën zichtbaar 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: © Janita Sassen/MAX