Yvon Jaspers gaat met oud BZV-kandidaten Europa verkennen

Yvon Jaspers

Er staat een nieuwe reeks van ‘Onze boerderij in Europa’ op ons te wachten

We kennen Yvon Jaspers natuurlijk allemaal als hét gezicht van het datingprogramma Boer zoekt Vrouw. Maar wie dacht dat de presentatrice alleen maar nationaal op pad is, heeft het mis. Yvon gaat binnenkort namelijk internationaal met een nieuwe reeks van ‘Onze boerderij in Europa‘. In deze serie trekt Yvon samen met oud Boer zoekt Vrouw-kandidaten door Europa in een camper. 

Onze boerderij in Europa

Als je al vaker naar het programma hebt gekeken, weet je dat er altijd een trouwe chauffeur is gedurende het hele seizoen. Dit keer is dat niemand minder dan boerin Bertie. Wie kent haar nou niet?

Yvon reist gedurende het seizoen met verschillende oud-kandidaten door Europa heen. Onder anderen Jouke en zijn vriendin Karlijn, Maud en Evert en Janine en Sander zullen in de camper plaatsnemen voor een leuk reisje. Samen met de kandidaten onderzoekt Yvon hoe boerenbedrijven in Europa omgaan met de spanningen waar het boerenleven vandaag de dag mee te maken heeft. Ook blikt Yvon met de stellen terug op hun Europese avontuur.

Avontuur

Yvon zelf heeft al een reactie gegeven op het heugelijke nieuws. “Het is een groot avontuur om met onze Boer zoekt Vrouw-stellen de grens over te gaan. Voor een aantal van hen is het een totaal nieuwe ervaring. Het boerenleven is in de landen om ons heen vaak volledig anders dan hier”, legt ze uit. “De mentaliteit, de regelgeving, het klimaat. Maar ook zagen we hoe de Fransen en de Engelsen omgaan met hun boeren. Er zijn bijzondere vriendschappen ontstaan en er is zoveel geleerd. Ik hoop dat de kijkers door de ogen van onze boeren meegenieten van deze schitterende trip.”

Lees ook: 75-plussers duiken vaker onder de lakens, jongeren juist minder

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld