Zien: Apple brengt binnenkort nieuwe emoji’s uit

Wat is jouw favoriete emoji?

Gebruik jij veel emoticons? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Emoji’s zeggen vaak meer dan duizend woorden en maken je berichtjes net wat sprekender. Apple begrijpt dit en dus zullen er binnenkort 31 nieuwe emoticons verschijnen. Wij geven je alvast een voorproefje. 

Nieuwe batch emoji’s

Je kan het zo gek niet bedenken, of Apple maakt er wel een emoji van. Tegenwoordig kun je hele zinnen – tikkeltje irritant wel – creëren met het ruime assortiment aan emoticons. Gelukkig kunnen we héél snel weer nieuw vermaak verwachten, want ze komen binnenkort met een nieuwe reeks. Waar ze dan zoal mee komen? Denk bijvoorbeeld aan gember, een gans, hartjes in verschillende nieuwe kleuren, sambaballen, het WiFi-symbool, een kwal (áltijd handig) en een blokfluit. Maar onze favoriet is toch wel de talk to the hand emoji. We kunnen ons alvast een tal van situaties indenken waarbij die héér-lijk van pas komt. Check een aantal van de nieuwe emoji hieronder:

In gebruik

Afgelopen week is de eerste bèta-versie van de volgende update voor je iPhone en iPad verschenen: iOS 16.4. Deze brengt weer volop nieuwe functies naar je Apple-toestellen, maar dus ook een nieuwe reeks gezellige emoji’s. Die nieuwe update zit momenteel nog in een testfase. Als we bronnen mogen geloven staat de lancering gepland voor maart of april. Nog even geduld dus!

Lees ook: Opgelet: deze series verdwijnen van Netflix per 1 maart

Bron: Grazia, TagMag | Beeld: Pexels