De ijsklontjes van de McDonald’s gaan viraal op TikTok om déze reden

Ben jij ze al eens tegengekomen?

Zo nu en dan een bezoekje brengen aan de gouden bogen is voor velen van ons niet meer dan normaal. Met haar 255 vestigingen in Nederland alleen al, is de McDonald’s niet meer weg te denken. De Big Mac, de Big Tasty, de McChicken en de heerlijke Franse frietjes mét typische McDonald’s frietsaus: het is allemaal even lekker. Maar de laatste tijd is er op TikTok nogal wat te doen om de ijsklontjes van deze fastfoodketen.

IJsblokjes

Telkens wanneer McDonald’s een nieuwe snack aan het menu toevoegt, kun je deze binnen no time op TikTok verwachten. Het platform staat daarnaast ook vol met interessante feitjes en geheimen over de fastfoodketen. Op dit moment verspreidt zich opnieuw een bijzonder verhaal over het fastfoodrestaurant. McDonald’s-bezoekers hebben namelijk iets opmerkelijks ontdekt over de ijsklontjes in de drankjes.

Klopt het?

Volgens klanten van McDonald’s hebben de ijsklontjes die je in je frisdrank krijgt, de vorm van de letter M! Inderdaad, de M van McDonald’s. Dit intrigerende weetje wekte de nieuwsgierigheid van FavorFlav-redacteur Wieke, die besloot om zelf een drankje (en wellicht wat snacks, nu ze er toch is) te halen bij de Mac om dit te verifiëren. Helaas voor Wieke bleken haar ijsklontjes gewoon plat te zijn. Reacties van McDonald’s-medewerkers bevestigen dat de ijsklontjes eigenlijk niet altijd de vorm van de M hebben, hoewel het soms wel zo kan lijken als ze aan elkaar kleven. Wat een teleurstelling én een gemiste kans als je het ons vraagt!

@wiekeveenboer M-vormige ijsblokjes bij de McDonald’s..? #fyp #foryou #mcdonalds #mcdonaldshacks ? origineel geluid – Wieke

Mac op je bruiloft

Eerder deze maand kwam een TikTok voorbij waarin een stel McDonald’s serveerde op een wel heel speciaal moment in hun leven. Het pasgetrouwde stel postte het ‘chique diner’ op hun TikTok-account waarop te zien is dat een bezorger met heel wat McDonalds-tassen aan komt zetten. “Het is McDo!”, roept iemand enthousiast. “Ik wist het!” In totaal werden er driehonderd burgers, wraps en nuggets bezorgd. Heerlijk!

Lees ook: Oei: we krijgen te veel cadmium, lood, kwik en arseen binnen

Bron: KookFans | Beeld: Pexels