Moet je hebben: AliExpress verkoopt McDonald’s bestelpaal die écht werkt

bestelpaal

Je moet er wel een flink bedrag voor neerleggen, maar dan heb je ook wat!

Een McDonald’s aan huis, wie wil dat nou niet? En om over zo’n geweldige bestelpaal maar te zwijgen. Want zo’n paal hebben, dat is eigenlijk alleen maar iets waar we van kunnen dromen. Tot vandaag! Er is namelijk aan het licht gekomen dat de beruchte McDonald’s paal verkocht wordt op AliExpress. En hij werkt ook nog!

Rondneuzen

Iedereen houdt ervan om heel AliExpress rond te neuzen voor de leukste en gekste gadgets. En hoewel veel mensen een groot fan zijn van de website, heeft het nogal een slecht imago. En nee, dat komt niet door AliExpress zelf, maar door de slechte ervaringen met de Chinese websites.

AliExpress

Eigenlijk is AliExpress ook helemaal geen echte winkel. Het is een platform waar verkopers hun producten kunnen verkopen aan klanten over de hele wereld. Eigenlijk lijkt het dus een beetje op bol.com. Wat velen echter niet weten, is dat winkels met slechte recensies – die dus als onbetrouwbaar kunnen worden gezien – per direct verwijderd worden van het platform. Hierdoor is AliExpress telkens bezig om de betrouwbaarheid van de website te verhogen.

McDonald’s bestelpaal

Natuurlijk staat AliExpress vol met gekke gadgets, maar de redactie van Girl Scene heeft nu toch wel hét pareltje gevonden. Je kunt er namelijk een McDonald’s paal kopen! En hoewel dit product op elke andere website veel verbaasde reacties zal opwekken, is dit product voor AliExpress best ‘normaal’.

Maar weer terug naar de bestelpaal: het is dus echt precies dezelfde paal als degene die in elke McDonald’s staat. En aan de recensies te lezen werkt de paal ook nog écht. Je kunt dus vanuit je eigen huis McDonald’s bestellen, want er zit ook nog eens een pinautomaat bij.

Prijskaartje

Ben je nou laaiend enthousiast over dit product? Dan zul je er wel een flink bedrag voor over moeten hebben. De bestelpaal kost omgerekend namelijk zo’n € 1.200. Wat ook maar goed is, anders kwamen we nooit meer ons huis uit! En naast deze prijs heeft de paal nog een bijzondere eigenschap. De bestelpaal is namelijk ook geschikt voor Android, waardoor het voor extra veel mensen mogelijk kan zijn om een bestelling te plaatsen.

Lees ook: Zes of zeven kopjes koffie per dag? Moet kunnen, zegt deze koffiewetenschapper

Bron: Girl Scene | Beeld: iStock