Moet je hebben: deze spotgoedkope multicooker van Action

multicooker Action

Met een multicooker bereid je in een handomdraai een complete maaltijd

Ben jij op zoek bent naar een betaalbare oplossing om je maaltijden nóg sneller op tafel te zetten? Dan is een multicooker misschien precies wat je nodig hebt. Deze handige keukengadget is steeds meer in trek bij kookliefhebbers, enne: zoals we van de winkelketen gewend zijn verkoopt Action weer een spotgoedkope variant! 

Voordelen

Stel je voor: één apparaat dat de functies van meerdere keukenapparaten combineert en je helpt om moeiteloos heerlijke maaltijden te bereiden. Dat is precies wat een multicooker te bieden heeft! Van sappige stoofschotels tot perfect gestoomde groenten en zelfs desserts – de mogelijkheden zijn eindeloos. Het beste van alles is dat je tijd bespaart en minder rommel maakt in de keuken, want met een multicooker heb je minder potten, pannen en andere keukengerei nodig. De keukengadget is dus ideaal voor liefhebbers van gezonde maaltijden die je met gemak klaarmaakt.

Multicooker van Action

Multicooker 1000 watt | 5,7 l

Beeld: Action

Enthousiast geworden? Dan hebben we goed nieuws voor je: Action verkoopt zo’n waanzinnige multicooker voor een prikkie! De QLT multicooker, volgens de winkelketen ‘jouw alles-in-één keukenwonder’ is alleen in de webshop van Action verkrijgbaar en maakt koken en tijdsbeheer een fluitje van een cent. “Met handige kookfuncties zoals braden, stomen, slowcooken en meer, vervangt deze krachtpatser al die pannen en bespaar je kostbare ruimte in je keuken”, schrijft Action.

Milieuvriendelijk

Met de handige 24-uurs timer kun je maaltijden voorbereiden op een moment dat het jou uitkomt, zodat je niet in tijdsnood komt. Bovendien is de multicooker milieuvriendelijk en – ook niet onbelangrijk – vriendelijk voor je portemonnee. Zo kun je volgens Action tot wel 70% energie besparen door gebruik te maken van de multicooker. Wow!

Kortom, met de QLT multicooker bereid je snel, gezond en gemakkelijk heerlijke gerechten, van soepen tot stoofpotten, chili en rijst. Je scoort deze handige keukengadget voor maar €69,95. Ga jij ‘m bestellen?

Lees ook: Hebben: dit ligbed van Action scoor je voor een prikkie

Bron: Action | Beeld: Adobe Stock

Array