Wil je hebben: een roze gourmet set van HEMA

HEMA

Gezellige feestdagen!

Het is alweer bijna december, en dat betekent dat de feestdagen voor de deur staan. Wij als Nederlanders doen dan ook niets liever dan de gourmetstelletjes weer tevoorschijn halen, want het blijft zo gezellig en knus hè? Wil jij dit jaar het kerstdiner naar een hoger niveau tillen? Ren dan naar de HEMA, want de winkelketen verkoopt nu een roze gourmet set. Dat wordt schitteren tijdens de feestdagen!

Feestdagen

December staat bekend als een van de meest hectische maanden van het jaar, maar tegelijk is het ongetwijfeld ook de meest sfeervolle. Twinkelende lichtjes sieren de straten, kerstbomen staan in vol ornaat in onze woonkamers, en laten we de heerlijke dinertjes hier en daar niet vergeten! Voor die gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie hoef je natuurlijk niet altijd urenlang in de keuken te staan. Overweeg bijvoorbeeld eens een knusse gourmetavond. En wat deze avond nóg gezelliger maakt, is dit spotgoedkope roze gourmetstel van HEMA.

roze gourmetset Hema

Beeld: HEMA

Eigenschappen

Dit roze gourmetstel van HEMA voegt een extra vleugje stijl toe aan jouw feestdagen dit jaar. Met een grillplaat van 21,5 x 8,5 centimeter en twee handige pannetjes, biedt dit compacte juweeltje alles wat je nodig hebt voor de ultieme gourmetervaring. Het product bevat ook twee spatels, zodat je direct aan de slag kunt. Het gourmetstel is geschikt voor twee personen en dus ook te gebruiken voor als je een keer wat anders wilt organiseren tijdens een date night met je grote liefde.

Voor degenen die wat meer gasten aan tafel willen verwelkomen, heeft HEMA ook een zes-persoonsvariant voor slechts €30. En ook voor de liefhebbers van roze is er goed nieuws: het twee-persoons gourmetstel schaf je aan voor slechts €25. Wees er snel bij, want in veel HEMA-filialen is dit pareltje helaas al uitverkocht. Online is-ie gelukkig nog wel verkrijgbaar!

Lees ook: Perfect voor oud & nieuw: Prosecco Pong van HEMA

Bron: Kookfans | Beeld: Adobe Stock