Dit zijn de meest gênante bloopers in de filmgeschiedenis

bloopers

Van The Lion King tot Titanic: in elke film zitten foutjes

Films nemen ons mee naar een fantasiewereld. Of dit nu een romantisch liefdesverhaal is, sciencefiction of een spannende horrorfilm. Eenmaal op het grote witte doek loopt alles vlekkeloos, maar tijdens de opnames lukt natuurlijk niet alles in één take. Het gevolg? Een hoop hilarische bloopers. Bereid je lachspieren maar voor, want wij zetten de leukste blunders uit de filmgeschiedenis op een rij. 

bloopers

Once Upon a Time in Hollywood

In 2019 was Quentin Tarantino back in the game als regisseur van zijn nieuwste film Once Upon a Time in Hollywood. In de film spelen grote namen, zoals Margot Robbie, Brad Pitt en Leonardo DiCaprio. Het gaat over het leven van een filmster en zijn stunt dubbelganger. Ze proberen te navigeren door de veranderende filmscène in Hollywood, terwijl die het einde van de Gouden Eeuw markeert.

In één vechtscène hebben de makers echter een klein detail over het hoofd gezien. Bruce Lee en Cliff Booth strijden tegen elkaar in een strijd waar de ‘beste twee van de drie’ wint. Daarbij is een hoop publiek aanwezig. Althans, in de ene scène nog wel en in de volgende niet meer. Huh? Het ene moment kijkt iedereen naar het gevecht, en het volgende moment zijn de mensen nergens meer te bekennen. Foutje!

Op de volgende pagina lees je een blooper uit Lord of the Rings.