43 Hilarische momenten in nachtclubs waarvan je niet gelooft dat ze op camera zijn vastgelegd!

Zet je schrap: Deze clubfoto’s zijn het toppunt van ‘Wat is er gisteravond gebeurd?

Knipperende lichten, dreunende muziek en wilde feesten – nachtclubs staan bekend als toevluchtsoorden van losbandigheid en overdaad. Maar soms gaan de capriolen verder dan alleen dansen en drinken. We hebben een aantal van de meest schandalige en ongelooflijke foto’s van nachtclubs voor je op een rijtje gezet.

Van bewusteloze feestgangers tot buitensporige kledingkeuzes, deze foto’s leggen de chaos en waanzin vast die zich kunnen ontvouwen zodra de drank begint te stromen. De clubcultuur heeft altijd al grenzen verlegd, maar deze foto’s tillen het naar een hoger niveau. Niets is verboden – mensen gaan los op een manier die je niet zult geloven.

Wat zet feestgangers er precies toe aan om zich zo gek te gedragen zodra ze de club binnengaan? Is het de muziek, de alcohol, de partydrugs? Of gebruiken sommige mensen de club gewoon als een excuus om uit hun dak te gaan en de maatschappelijke normen te verleggen? Wat de oorzaak ook is, als je deze foto’s ziet, zul je versteld staan van wat er allemaal gebeurt zodra de uitsmijter je binnenlaat. Dus bereid je voor op met tequila doordrenkte herinneringen die je niet meer kwijtraakt – dit zijn de gekste nachtclubfoto’s ooit!

We hebben 43 hilarische foto’s verzameld. Het gezicht van de man op de foto hierboven zegt genoeg. Het is hetzelfde gezicht dat wij trokken toen we al deze foto’s bekeken, en we garanderen dat jij dezelfde uitdrukking zult trekken! Ga verder naar de volgende pagina om het zelf te zien.

“Lach naar de camera!”

Lach naar de camera… en negeer het gat! Deze vrolijke feestganger leeft volgens het motto “het feest stopt niet”, zelfs nadat hij een tand verloor op de dansvloer. Hij heeft nog steeds die zorgeloze grijns en laat zijn epische clubavond niet verpesten door een tandprobleem. Of hij nu een elleboog tegen zijn mond kreeg of uitgleed over een gemorst drankje, hij neemt het op de koop toe. De foto komt op de eerste plaats – hij kan zich later zorgen maken over de gebitsschade;

Zijn megawatt glimlach toont geen teken van pijn, alleen wilde uitbundigheid. Als je de tijd van je leven hebt, wie maalt er dan om een ontbrekende kies? Een klein gat voegt alleen maar karakter toe. Deze man weet hoe hij de klappen moet opvangen en de goede tijden door moet laten gaan. Tand of geen tand, hij feest tot het licht aangaat en blijft breed glimlachen! Over perfecte timing gesproken – je kunt zelfs zien dat zijn tand halverwege uit zijn mond valt! Maar deze standvastige kerel sloeg geen slag over.

“Handen omhoog! Handen omhoog!”

Laat vallen alsof het heet is! Deze nachtclubscène ging heel snel van 0 naar 100 toen de beat wegviel en deze man de vrouw die hij vasthield losliet. Midden in de val zijn haar voeten letterlijk waar haar hoofd zou moeten zijn terwijl ze met haar hakken over haar hoofd tuimelt. Misschien ging hij een beetje te veel op in de muziek en moest hij gewoon dansen, waarbij hij vergat dat hij haar een duwtje in de rug gaf;

We kunnen ons voorstellen dat de DJ “Handen omhoog! Steek je handen in de lucht!” om het publiek enthousiast te maken. Deze man moet zich gerealiseerd hebben dat hij zijn handen niet omhoog kon doen met iemand op zijn schouders. In zijn enthousiasme gleed zijn greep weg, waardoor de vrouw in een duizelingwekkende salto achterover viel. Hoewel ze er verdwaasd en verward uitziet, zegt iets ons dat ze het hem zal vergeven – het lijkt er tenslotte op dat ze hals over kop verliefd is op dit feestbeest! Hij veegde haar van haar voeten, al was het maar voor even. Ze voelden gewoon de muziek en werden meegesleept in de energie van de club. Alleen moeten ze de volgende keer voorzichtiger zijn voordat ze hun dansvloerromantiek naar nieuwe hoogten brengen!

Bijna net zo hilarisch als de foto op de volgende pagina!