Opnieuw zwembaddrama in Married at First Sight

Remco en Paula blijken niet de match die de experts voor ogen hadden…

Kijkers van Married at First Sight weten inmiddels dat het zwembad een locatie is waar ineens alle problemen boven water komen drijven. Na Martijn en Nicole lijken ook Remco en Paula een flinke aanvaring te hebben in het water. 

Anders in de praktijk

In het programma volgen we een aantal koppels die aan elkaar gematcht zijn op basis van de wetenschap. De stellen ontmoeten elkaar voor het eerst op hun trouwdag, en gaan daarna meteen op huwelijksreis, om vervolgens een periode samen te gaan wonen. En hoewel de experts in het programma vooraf over Remco en Paula spraken als de ultieme match, blijkt dat in de praktijk toch wat tegen te vallen.

Geen match

Eerder zagen we al hoe bij deelnemers Martijn en Nicole over de kleinste dingen enorme ruzies ontstonden, en nu blijkt dat ook Remco en Paula in elkaar niet de match vinden waarop ze hadden gehoopt. Uitgerekend op een moment dat de camera’s niet draaien moet Remco iets van het hart. In het zwembad vertelt hij aan Paula dat zij niet de match is voor hem, omdat hij een sportievere vrouw had verwacht. Paula is teleurgesteld, zowel voor haarzelf als voor Remco. “Ik sup, dat is voor mij een beetje sporten. Ik skeeler, dat is voor mij een beetje sporten. Maar echt het sporten, wat hij wil, dat ben ik niet”, legt ze uit.

Uitgemaakte zaak

Na een middagje snorkelen, waarbij gedragsbioloog Patrick op een afstandje meekijkt om hun gedrag te observeren, lijken de spanningen tussen Paula en Remco wat af te nemen. Maar of er echt nog liefde kan ontstaan? Veel kijkers lijkt het een uitgemaakte zaak: deze twee deelnemers zijn absoluut geen match.

Lees ook: Zien: déze BN’ers doen mee aan de Valentijn-special van First Dates

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Married at First Sight