Je vingers kunnen je veel vertellen over je persoonlijkheid. Wat voor soort vingers heb jij?

Je gelooft nooit wat voor resultaten dit onderzoek gaf!

Er wordt voortdurend onderzoek gedaan naar van alles en nog wat. Het meeste gaat onopgemerkt voorbij, maar soms komen we resultaten tegen die te interessant zijn om niet te delen. Het kan leuk zijn om nieuwe feiten te ontdekken, hoewel je soms dingen tegenkomt die je liever niet had geweten. En dan is het ook altijd nog maar de vraag of de resultaten wel kloppen.

Vingers

Gelukkig zijn de feiten die we vandaag voor je hebben van het leuke soort! Het blijkt dat je hand je veel kan vertellen over je persoonlijkheid. Het is echt heel bizar. Dit onderzoek richt zich vooral op je vingers. Ga naar de volgende pagina om erachter te komen wat je vingers zeggen over je persoonlijkheid!

Het geheim zit hem in je ringvinger en wijsvinger. Het kan veel zeggen over wat voor persoon je bent. Deze test geldt alleen voor mannen omdat de lengte van deze vingers het testosteronniveau bij mannen aangeeft. Maar maak je geen zorgen, na deze test hebben we er een die ook geschikt is voor vrouwen. Laten we nu beginnen. Er zijn drie types: A, B en C.

A. De ringvinger is langer dan de wijsvinger

We hebben het hier over knappe mannen. Ze zijn charmant en kunnen met iedereen overweg. Toch zijn ze wat agressiever en nemen ze snel risico’s. Dat betekent ook dat dit type vaak meer geld verdient dan hun collega’s met een kortere ringvinger.

Ben jij dit niet? Ga verder naar de volgende pagina om te ontdekken wat het over je zegt als je vingers type B of C zijn.

Zoals we zeiden, het geheim zit hem in je ringvinger en wijsvinger. Kijk nog maar een keer goed. Lijkt de vorm van je vingers op type B of C?

B. De ringvinger is korter dan de wijsvinger

Mannen met deze handen zijn erg zelfverzekerd en kunnen zelfs een beetje narcistisch zijn. Deze mensen hebben er geen moeite mee om vaak alleen te zijn en worden niet graag gestoord. Maar als het op liefde aankomt, zijn ze minder zelfverzekerd omdat ze niet degenen zijn die de eerste stap zetten en het initiatief nemen.

Wat denk je, herken je jezelf of een geliefde in een van deze categorieën? Nee? Nou, dan moet je wel type C zijn.

C. De ringvinger en de wijsvinger zijn even lang.

Misschien zegt dit al genoeg… mannen met deze handen zijn goede bemiddelaars, zeer trouw en liefdevol. Alles is in balans met dit type. Ze zijn rustig en alles lijkt soepel te verlopen, alsof het allemaal georganiseerd is.

Nu weet je wat jouw vingers je kunnen vertellen over jezelf, maar wist je dat alleen je pink ook al iets je kan zeggen? Je leest er alles over op de volgende pagina.