Schoonmoeder deed het meest onvergeeflijke en ondenkbare ding

schoonmoeder-trouwjurk

Zou jij haar vergeven?

Sommige schoonmoeders kunnen het heel goed vinden met hun aanstaande schoondochter of schoonzoon. Maar wat als het niet zo lekker loopt? Het gebeurde bij deze vrouw, die zag hoe haar schoonmoeder het meest ondenkbare ding deed. En de vraag is of dit nog wel goed gaat komen. 

Tracy en Rick zijn ontzettend gelukkig, maar er is een grijze wolk over hun liefde en aanstaande trouwdag. Gina, de moeder van Rick, heeft namelijk niet de beste band met haar aanstaande schoondochter. Het gaat zelfs zo erg, dat het erop lijkt dat ze hun speciale dag aan het saboteren is. Iets waar Tracy het zeker niet mee eens is. Zij heeft namelijk de bruiloft georganiseerd en wil dat alles vlekkeloos verloopt.

Tracey vindt een goede band met de familie, vooral met zijn moeder, heel belangrijk. Toch lijkt het erop dat haar schoonmoeder het niet het beste voorheeft met haar schoondochter, en haalt een paar streken uit die bijna niet voor te stellen zijn. Of dit nu eindigt in een familieruzie of het cancelen van een bruiloft, Gina is zeker te ver gegaan.

Benieuwd wat ze gedaan heeft? Je leest het op de volgende bladzijde!