Dit is waarom je een schroevendraaier onder je toiletbril moet schuiven

Pinterest/Buzzfeed

Het schoonmaken van de badkamer kan soms aanvoelen als een karwei zonder einde, vooral als je probeert om bij die moeilijk bereikbare plekjes te komen. Je schrobt de tegels, poetst de spiegel en dan zie je het – die smalle opening onder het toiletreservoir. Het is alsof het je uitdaagt en zegt: “Wedden dat je me niet schoon krijgt!”.

Het is de plek die bijna onmogelijk te bereiken lijkt en die de spot drijft met het hardnekkige vuil en de op de loer liggende bacteriën. Traditionele gereedschappen? Die maken nauwelijks een deuk. Alsof ze niet eens ontworpen zijn voor dit soort uitdagingen.

Maar wat als ik je vertel dat er een geheim wapen is? Een hulpmiddel dat zo eenvoudig en toch zo briljant effectief is, dat het de manier waarop je deze taak aanpakt voor altijd zal veranderen. Het is iets dat je waarschijnlijk nu al in huis hebt, en het staat op het punt om je favoriete schoonmaakhulp te worden. Deze methode maakt geen gebruik van dure gadgets of agressieve chemicaliën. In plaats daarvan combineert het alledaagse voorwerpen op een slimme en zeer efficiënte manier.

Wat is het geheim? Je leest er alles over op de volgende pagina…