Vrouw valt 70 kilo af door vier kleine dingen van haar menu te schrappen

Op haar zwaarst woog Casey 160 kilo

Vijf jaar geleden vond er een ommezwaai plaats voor de Australische Casey Gemmell. Ze bekeek kiekjes van haarzelf en was niet blij met wat ze zag. In eerste instantie dacht ze dat het kwam doordat ze een ongunstige houding aannam, maar al snel ondervond ze dat dit niet het geval was.

Maar een paar aanpassingen kunnen al een groots effect hebben.

Bewegen
Casey vond dat er echt iets moest gebeuren aan haar figuur. Ze vond haarzelf veel te zwaar op de foto’s die ze aan het terugkijken was. Op haar zwaarst woog ze 160 kilo en dit wilde ze graag veranderen. Ze ging samen met haar man sporten. Niet elke dag ging ze even hard aan de bak; soms betrof het een wandelingetje, maar ze deed wel élke dag iets! 

Vier dingen
Veel zin om ingewikkelde recepten te bereiden had Casey niet. Ze had best naar een gewichtsconsulent of voedingsdeskundige kunnen gaan, maar dat deed ze niet. Wat ze wel deed? Ze paste haar dieet een klein beetje aan. Er waren slechts vier dingen die de dame niet meer besloot te eten; pasta, brood, kaas en gezoete frisdrank. Die vier voedingsmiddelen waren vanaf toen uit den boze. En ze boekte een fantastisch resultaat! Ze is inmiddels al 70 kilo afgevallen door meer te sporten en een paar voedingsmiddelen te laten staan. We moeten zeggen: ze ziet er fantastisch uit!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Instagram Casey Gemmell