Deze vrouw verloor 44 kilo door drie simpele regels op te volgen

Rebecca viel maar liefst 44 kilo af door een drietal regels

Afvallen is voor de meeste mensen een enorme strijd. Jarenlang jojoën, gevechten met de weegschaal en de voorraadkast en die kilo’s lijken er maar niet af te gaan. Aankomen is vaak een stuk makkelijker dan afvallen, zo hebben wij helaas ook aan den lijve ondervonden. Maar wat doe je als het zo uit de hand loopt dat je jezelf niet eens meer herkent in de spiegel? Dit overkwam de Amerikaanse Rebecca Grafton.

Toen zij na de universiteit op zichzelf ging wonen en voor zichzelf moest koken ging het helemaal mis.

44 kilo lichter

Toen haar weegschaal op een gegeven moment 110 aangaf en ze  haar eigen gezicht niet meer in de spiegel herkende besloot Rebecca dat de maat vol was. Dit was in 2014 en vandaag de dag weegt ze maar liefst 44 kilo minder, een bijzondere prestatie. Ze legde haar traject helemaal vast op Instagram om anderen te helpen dezelfde stap te zetten. Volgens eigen zeggen kwam Rebecca van de kilo’s af door een drietal regels aan te houden.

Drie regels

Allereerst hield ze alles wat ze at bij in een calorieënteller-app op haar smartphone. Ze stelde zichzelf een doel voor een maximum aan calorieën per dag en daar hield ze zich strikt aan. Ten tweede stond er aan het einde van elke week een traktatie op de Amerikaanse te wachten. “Het is fantastisch als je heel de tijd gezond eet en je calorieën in de gaten houdt, maar als je jezelf nu en dan een traktatie en enkele dagen speelruimte geeft, is het makkelijker om je de rest van de tijd aan de strikte regels te houden.” De laatste regel hield in dat ze elke dag een uur sportte. Hardlopen, krachttraining, wandelen of spinning: zolang het maar een uur intensief bewegen was. Haar beste tip om het sporten vol te houden? Wissel af! Het vergt behoorlijk wat discipline om je deze levensstijl eigen te maken, maar kijk eens: wát een resultaat!

kilo

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld Instagram