Deze 5 sterrenbeelden zijn de grootste kletskousen

Sterrenbeelden Kletskousen

Deze sterrenbeelden praten de hele dag door

Van smalltalk tot diepgaande gesprekken: sommige mensen kunnen overal – de hele dag door – wel over praten. Deze 5 sterrenbeelden weten daar alles van en kletsen moeiteloos uren vol. 

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Voor Tweelingen is praten hetzelfde als ademen: ze kunnen er niet zomaar mee stoppen. Tweelingen kunnen ontzettend snel schakelen en kunnen elk gesprek daardoor moeiteloos op gang houden. Tweelingen kunnen zich bovendien goed in anderen verplaatsen, waardoor anderen het ook altijd prettig vinden om een gesprek met ze te voeren.

Ram (21 maart – 19 april)

Zelfcensuur, wat is dat? Rammen hebben geen filter en flappen er dan ook alles uit wat ze denken. Rammen zijn impulsief en zullen zeker vertellen wat zich allemaal in hun hoofd afspeelt. Rammen durven het achterste van hun tong te laten zien en kunnen daardoor ook zeker genieten van een goede discussie.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Enthousiasme is iets wat Boogschutters typeert. Boogschutters kunnen makkelijk urenlang praten over hun favoriete onderwerpen. Boogschutters zijn bovendien ontzettend leergierig en vertellen graag over de info die ze hebben opgedaan aan anderen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen pronken graag, dus ook in gesprekken. Leeuwen vinden het heerlijk om verhalen te vertellen en zetten hun woorden kracht bij door veel handgebaren te maken. Een Leeuw zal je tijdens een gesprek heus wel aan het woord laten, maar je moet wel echt op je beurt wachten.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Als een Waterman ergens passie voor heeft, zal iedereen dat weten ook. Watermannen verdiepen zich altijd goed in het onderwerp waar ze het over hebben, en dat is ook meteen de reden waarom ze soms niet kunnen stoppen met praten. Hun hersenpan loopt over van leuke feitjes en belangrijke, maatschappelijke zaken, waardoor ze niet snel uitgepraat raken.

Lees ook: Deze 4 sterrenbeelden zijn kampioen in dutjes doen

Bron: Your Tango | Beeld: Pexels