Deze 5 sterrenbeelden lachen het hardst om hun eigen grapjes

Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

We lachen regelmatig om ons eigen grapje. De ene keer omdat we simpelweg een hilarische opmerking maakten of omdat dat ene woordgrapje wel heel goed gevonden was. Soms lach je zo hard om jezelf dat mensen niet eens gieren om je grapje, maar om jouw lach. Er is niets mis met je eigen humor dolkomisch vinden; deze vijf sterrenbeelden hebben daar het meest een handje in.

1. Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagden kunnen over elk onderwerp wel een grapje maken. Ze zijn ontzettend grappig en zijn niet vals bescheiden. Ze gieren het dan ook uit als ze een grap hebben gemaakt die anderen ook kunnen waarderen.

2. Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zijn goed in het aanknopen van een gesprekje en bij een gezellig babbeltje hoort ook een grapje – of twee. Tweelingen maken vaak grapjes om een band met iemand te creëren. Een grapje maken hoort bij de sociale aard van een Tweeling. Tweelingen omarmen wie ze zijn en zien er totaal geen schaamte in om te brullen om een eigen geintje. 

3. Weegschaal (23 – september – 22 oktober)

Weegschalen vinden zeker dat ze grappig zijn, maar soms lachen ze ook om hun eigen grappen omdat ze ietwat zenuwachtig zijn of zich niet op hun gemak voelen. Soms lacht een Weegschaal ook hard om een eigen grap in de hoop dat anderen dan gezellig meelachen. De Weegschaal lacht nog weleens om ongemakkelijke situaties in sociale aangelegenheden te voorkomen.

4. Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen lachen soms als enige om hun grapjes, omdat ze gewoonweg de enigen zijn die hun grapjes snappen. Watermannen hebben veel inside jokes die niet iedereen begrijpt. Voor de Waterman maakt het gelukkig niet zoveel uit of anderen hen grappig vinden of niet. Ze vinden zichzelf in elk geval wel dolkomisch.

5. Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters zijn van nature grappig, maar soms gaan hun grapjes bij anderen hun petje te boven. Boogschutters zijn heel intelligent, waardoor niet iedereen hun grapje altijd snapt. Dat mag de pret zeker niet drukken en dus zet de Boogschutter het in zijn of haar eentje op een proesten.

Lees ook: Deze drie sterrenbeelden kunnen niet toegeven dat ze fout zitten

Bron: Your Tango | Beeld: Pexels