Aha: dit is waarom men kiest voor een haartransplantatie in Turkije

haartransplantatie

Turkije: het walhalla voor een volle bos

Tegenwoordig kun je van alles aan je uiterlijk laten veranderen. Ook een haartransplantatie is vandaag de dag een populaire cosmetische ingreep. Wat opvalt, is dat veel mensen ervoor kiezen om dit in Turkije te laten uitvoeren. We vertellen je waarom.

Over de grens

Veel Nederlanders die een haartransplantatie willen reizen hiervoor af naar Turkije. Dit komt door het hoge slagingspercentage, de investeringen die het land doet op het gebied van gezondheid (vooral in de haartransplantatie sector), maar bovenal door de lagere prijzen. Een haartransplantatie ondergaan in Turkije is de voordeligste manier om een volle(re) haardos te krijgen, in vergelijking met klinieken in andere delen van de wereld, zoals Nederland.

Ongeacht de mate van het haarverlies, het aantal grafts of de gekozen techniek: de kosten voor een haartransplantatie in Turkije liggen lager dan die in ieder ander land. Dit is dan ook precies de reden dat duizenden mensen ieder jaar naar Turkije reizen om een haartransplantatie te ondergaan en niet kiezen voor een kliniek in Nederland. De kosten voor een haartransplantatie in Turkije liggen gewoon vele malen lager.

Cosmedica

Er zijn natuurlijk een heleboel klinieken in Turkije die haartransplantaties uitvoeren. Maar laten we er eens eentje uitpakken voor je. Een van de bekende klinieken in Turkije is Cosmedica, waar Dr. Levent Acar internationaal bekend staat als een van de beste chirurgen voor het ondergaan van een haartransplantatie. Een behandeling bij Cosmedica brengt daarnaast ook nog eens veel voordelen met zich mee. Zo werkt Dr. Levent Acar samen met zijn team met geavanceerde technologie, gekwalificeerd personeel en uitzonderlijke patiëntenzorg voor een redelijke prijs. Een van de nieuwste technologieën waar Cosmedica mee werkt is de Robopen en de DHI Sapphire. Deze helpen bij het verbeteren van de resultaten van haartransplantaties.

Dr. Levent Acar heeft samen met zijn team al meer dan 20.000 succesvolle haartransplantaties uitgevoerd in 16 jaar tijd. Zowel hijzelf als zijn team spreken vloeiend Engels en biedt een all-inclusive haartransplantatie aan, waarbij alles tot in de puntjes voor je geregeld wordt. Dit trekt daarom jaarlijks vele Nederlanders naar zijn kliniek.

Resultaten

Ben jij ook aan het overwegen om een haartransplantatie te ondergaan en ben jij bijna overtuigd om deze behandeling bij Cosmedica te laten uitvoeren? Wellicht geven wij jou met onderstaande resultaten wel dat laatste zetje! Ook veel beroemdheden gingen je al voor en zijn overtuigd over de behandelingen van Dr. Levent Acar. Zo zijn beroemdheden als Totti, Andreas Brehme, Calum Best, Ricky Whittle, Robert Kazinsky en Keiran Lee zijn een kleine greep uit het ruime klantenbestand van Dr. Levent Acar.

Het personeel van Cosmedica staat altijd klaar om je te helpen de juiste beslissing te nemen over je haartransplantatie. “We zijn er trots op dat we een eerlijke en zorgzame sfeer bieden in onze kliniek, waar cliënten kunnen ontspannen en goed verzorgd kunnen worden”, aldus Cosmedica. Benieuwd naar de resultaten? Wij laten je er een paar zien:

haartransplantatie cosmedica

haartransplantatie cosmedica

All-inclusive variant

We lieten het net al een beetje los, maar er bestaan diensten die je verblijf tot in de puntjes verzorgt als je op bezoek gaat naar Turkije voor een haartransplantatie. Je verwacht misschien dat het een hoop gedoe met zich meebrengt om een chirurgische ingreep uit te laten voeren in het buitenland, maar niets is minder waar. Daar hebben de vele klinieken in Turkije namelijk wat op bedacht: de heuse ‘all-inclusive variant’. En dan hebben we het niet over die zonvakantie waarbij je acht dagen ongegeneerd cocktails kunt lurken aan het zwembad van een Turks sterren resort.

Hier doelen we namelijk op een all-inclusive haartransplantatie, waarbij alles van A tot Z is geregeld. Denk hierbij aan de vlucht, het transfer, het hotel, reisbegeleiding, intake(s), de ingreep zelf, medicatie en de nacontrole. En ja, ook Cosmedica biedt deze ultieme dienst aan. Het enige wat je nog hoeft te doen, is opdagen en de ingreep ondergaan. Aha!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met een commerciële partner. 

Lees ook: Aha: dit is hoe kaalheid ontstaat

Beeld: Cosmedica