Om deze reden zou je aluminiumfolie op je gezicht moeten leggen

Het doet veel goeds voor je lichaam

Aluminiumfolie is toch wel een beetje het ondergeschoven kind in de keuken. Hoewel velen het vaak alleen gebruiken voor het afdekken van eten, kun je het voor veel meer dingen gebruiken. Binnen een handomdraai vouw je er bijvoorbeeld een taartvormpje van. Maar niet alleen in de keuken is het een nuttig product… 

Je hoeft het maar een uurtje op te doen.

Aluminiumfolie is ontzettend veelzijdig

Met aluminiumfolie kun je heel simpel je haar krullen, je kunt er je barbecueroosters mee schoonmaken en je kunt ermee strijken. Daarnaast is de folie ook enorm handig voor het bewaren van voedsel. Maar wist je wel dat het gebruik van aluminiumfolie op je lichaam zelfs de oplossing zou kunnen zijn voor veel lichamelijke kwaaltjes?

Oververmoeidheid tegengaan

Ondanks dat je het waarschijnlijk niet verwacht, kan aluminiumfolie een wondermiddel tegen oververmoeidheid zijn. Aluminiumfolie wordt hier al jaren voor gebruikt, maar is ontzettend effectief. Daar komt nog bij dat het nauwelijks moeite kost én ontzettend budget is. Het enige dat je nodig hebt voor deze tip is een rol met aluminiumfolie en een vriezer. Hoe makkelijk kan het zijn?

Benieuwd hoe je aluminiumfolie gebruik om vermoeidheid tegen te gaan? Lees verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2