BIZAR: deze vrouw deed alsof ze zwanger was, maar ze viel door DIT detail door de mand!

vrouw zwanger nep

Ze leek bijna met het plan weg te komen…

Een 35-jarige vrouw fakete negen maanden lang haar zwangerschap. Na de maanden te hebben ‘uitgezeten’ kocht de vrouw naar verluid een baby voor 20.000 euro, maar viel uiteindelijk toch door de mand.

Om een vooralsnog onbekende reden zette een 35-jarige vrouw uit Italië haar zwangerschap in scène. Braaf droeg ze een nep-buik zodat ze daadwerkelijk zwanger leek. Draagmoederschap is in Italië niet toegestaan, dus besloot de vrouw het over een andere boeg te gooien. Die overigens ook strafbaar is: ze kocht een baby van een Roemeense vrouw voor 20.000 euro.

Betrapt
De vrouw leek even met het misdrijf weg te komen, maar met een ding had ze schijnbaar geen rekening gehouden: het kindje was getint. De biologische vader is afkomstig uit Mali en hierdoor kon ze de huidkleur van haar kindje niet verklaren tegenover haar familie en vrienden.

Na drie dagen gaf de vrouw in kwestie het babytje terug aan de biologische moeder. Echter zat de politie inmiddels ook al op haar hielden omdat ze geen officiële documenten kon tonen toen ze het kindje wilde aangeven. Momenteel zijn zowel de Italiaanse vrouw als de Roemeense vrouw gearresteerd. Ook hun tussenpersoon is door de politie opgepakt.

Bron: LibelleBeeld: Unsplash