Deze maand is het ‘blauwe maan’: wat betekent dat precies?

Weegschaal

Weegschalen zijn ontzettend goed in balans vinden in hun leven, maar soms mogen ze wel wat meer naar binnen kijken. De blauwe maan is daar volgens Robbins het juiste moment voor. “Wie weet verklap jij binnenkort meer geheimen over jezelf, Weegschaal. Door deze volle maan wil jij graag je hart luchten. Daarnaast is intimiteit belangrijk voor je en ben je op zoek naar een diepe connectie.” Tijd voor een goed gesprek met een naaste!

Schorpioen

De Schorpioen is een van de meest emotionele sterrenbeelden en hecht veel waarde aan vriendschap en relaties. Robbins vertelt dat je de relatie met de mensen om je heen nog waardevoller kunt maken tijdens de blauwe maan: “Verras je partner. Zeg of doe iets onverwachts. Maak nieuwe plannen.”

Boogschutter

De avontuurlijke Boogschutter vindt deze blauwe maan een nieuw doel, aldus de astrologe. “De Boogschutter wil graag gezonder leven. Dit is een goede gelegenheid om beter voor jezelf te gaan zorgen – het kost je in deze periode opeens minder moeite om gezonde gewoonten aan te leren.”

Steenbok

Bij de Steenbok mag het allemaal iets losser, zo adviseert Robbins. “Wees spontaan. Deze blauwe maan haalt het kind in je weer naar boven. Geef jezelf een pauze van alle verantwoordelijkheden.” Ontspanning en plezier staat hoog op de prioriteitenlijst!

Waterman

De Waterman denkt liever goed na en laat zich normaal gesproken niet leiden door gevoel alleen. Volgens Robbins is de blauwe maan een uitstekende kans om naar je emoties te luisteren. “Je mag uitdrukken wat je voelt, vergeet je emotionele behoeften niet.”

Vissen

Ook sterrenbeeld Vissen voelt deze blauwe maan een sterkere behoefte aan contact met geliefden. “Neem contact op met de mensen van wie je houdt.” Een simpel bericht kan leiden tot iets moois.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn het slechtst in sparen

Bron: Reader’s Digest, Volle Maan Kalender, Elite Daily | Beeld: Pexels