Deze dame had al 25 jaar last van migraine tot ze toevallig DIT ontdekte! Zou het echt helpen?

Bij toeval ontdekte ze dit!

Andrea Henson is 46 jaar en heeft al ruim 25 jaar last van zware migraineaanvallen. Na nog een extreme migraineaanval belandde ze zelfs in het ziekenhuis. Artsen konden haar niet helpen. Per toeval schrapte ze twee ingrediënten uit haar dagelijkse voeding.

,,Mijn migraineaanvallen waren altijd onvoorspelbaar. Ze konden erg snel opduiken en mijn zicht zelf beïnvloeden. Of ze konden langzaam sluimeren en tot drie dagen lang duren”, zegt Andrea tegen de Britse krant Daily Mail. ,,Ik had het gevoel dat ik niets kon doen. Omdat ik een eigen zaak heb, moest ik er het beste van maken. Maar het was heel moeilijk.”

Andrea kreeg vaak zware pillen om de migraine tegen te gaan. ,,Die pillen waren zo sterk dat ik er slechts vier per maand mocht nemen. Dat was lastig, omdat ik heel regelmatig aanvallen kreeg. Ik moest mijn pillen opsparen voor momenten waarop ik ze echt nodig had.” Bovendien zorgden de pillen ervoor dat Andrea suf en misselijk werd.

Andrea verzorgt de catering voor evenementen en huwelijken als werk. Om klanten zo goed mogelijk te helpen bestudeerde ze voedselintoleranties. Ze deed zelf een voedseltest die controleert voor welk voedsel je intolerant bent. Het bleek dat ze intolerant voor koeienmelk en mais is. Na deze aanpassing in haar eetpatroon verdwenen de klachten vrijwel direct! Of het bij iedereen werkt is de vraag maar een verband zal er toch wel zijn met voedsel! We hebben te vaak succesverhalen gehoord.