De drie kinderen van dit gezin kwamen om in een tragisch auto-ongeluk. Een jaar later overkomt hen een waar wonder!

Vreugde en verdriet liggen dicht bij elkaar

Je kunt je haast niet voorstellen hoe het is om kinderen te moeten verliezen, tenzij je dat zelf helaas wel van dichtbij hebt meegemaakt. Het is ontzettend moeilijk of zelfs onmogelijk om de draad na zoiets weer op te kunnen pakken en weer door te gaan gaan met leven. Gelukkig lukte Chris en Lori dat wel. Zij verloren hun drie kinderen in een tragisch auto-ongeluk…

De kleine Kyle vierde zijn 5e verjaardag, samen met zijn twee zusjes: de 4 jaar oude Emma en de 2 jaar oude Kate. Ook hun oma Cindy was er bij. Ze waren samen op weg naar een pretpark en Kyle was dol op de dierentuin in de buurt. Iedereen was vrolijk, blij en gelukkig. De dag vloog voorbij en op een gegeven moment was het tijd om weer naar huis te gaan, dus ze stapten in hun busje. Ze kwamen al snel in een enorme file terecht. Lori draaide zich om om de veters te strikken van Katie, de jongste dochter. Dat was de laatste keer dat ze haar dochter zou zien lachen.

Opeens reed een vrachtwagen met hoge snelheid tegen de achterkant van het busje aan. Lori en haar moeder raakten door de klap bewusteloos. De kinderen werden zwaar gewond naar het ziekenhuis gebracht. Toen Lori’s man Chris gebeld werd, de vader van de kinderen, haastte hij zich naar het ziekenhuis. Maar op dat moment was het altijd te laat, Emma en Katie leefden niet meer.

Ze hadden nog hoop dat Kyle het zou overleven, maar helaas bleek dat ook al snel ijdele hoop te zijn. De doktoren vertelden hen dat ook Kyle het niet zou gaan redden. Met een enorm verdriet in hun hart moesten ze het medisch personeel de beademingsmachine uit laten zetten die Kyle in leven hield. Samen met zijn vrouw hield Chris zijn hand op de borst van Kyle, totdat zijn hart niet meer klopte.

Hun verlies werd angstaanjagend echt toen het tijd was voor de begrafenis en toen ze Kyle, Emma en Katie nog één keer konden zien.

Lees het bijzondere verhaal van Lori en Chris verder op de volgende pagina en ontdek het wonder dat zij meemaakten!


Pagina 1/2