Belangrijk! Deel dit bericht en help de politie met zoeken! Wie herkent hem?

Wie is de mysterieuze fietser die Sjoerd van Eijk inhaalde?

Belangrijk bericht – De politie heeft onze hulp nodig! De politie uit Groningen is op zoek naar een fietser die de vermiste Sjoerd van Eijk uit Apeldoorn heeft ingehaald in de Trompstraat in Groningen rond 03:30 in de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 april. Voor wie het nieuws van de vermiste Sjoerd van Eijk niet heeft meegekregen: hieronder een kleine samenvatting.

De 21-jarige Sjoerd van Eijk wordt sinds zaterdagochtend 30 april vermist. Hij was die nacht op stap geweest in het centrum van Groningen en is nooit meer thuisgekomen. Een vriend van Sjoerd meldde op Facebook dat Sjoerd zijn 21e verjaardag vierde in het Groningse café Warhol in de Papengang, rond twee uur naar huis ging en niet meer is thuisgekomen.

Camerabeelden toonden Sjoerd die in de richting van Oosterhaven liep, vermoedelijk op weg naar zijn woning. De politie heeft op zondagmiddag- en avond gezocht naar de vermiste jongen, zonder resultaat. Aan de hand van informatie uit videobeelden en ander onderzoek heeft de Groningse politie zondagmiddag besloten het Landelijk Team Onderwaterzoekingen in te zetten om een zoekactie te beginnen in het water. Ze sluiten een noodlottig ongeval niet uit en hebben geen aanwijzingen voor een misdrijf. En nu heeft de politie jouw hulp nodig!


Pagina 1/2