Deze Duitse herder wacht al sinds 2014 op zijn overleden baasje die omkwam tijdens een ongeluk. Dit is een regelrechte tranentrekker!

Een Duitse herder wacht nog steeds op zijn baasje

Deze Duitse herder houdt al sinds 2014 trouw de wacht langs de weg

Je houdt het haast niet voor mogelijk, maar dit is zeker geen verzonnen sentimenteel verhaal om je eens even goed te laten huilen. In Rusland wacht namelijk een Duitse herder sinds 2014 trouw nog elke dag op zijn overleden baas. De eigenaar van de hond overleed in 2014 na een auto-ongeluk in Siberiƫ. De Duitse herder is zelfs zo loyaal dat hij simpelweg weigert om weg te gaan van de plek van het auto-ongeluk. Het is geen enkel probleem als je nu de behoefte voelt om even wat tissues pakt om een traantje weg te pinken. Dit is ware dierenliefde ten top!

De Duitse herder zat zelf ook in de auto toen het ongeluk gebeurde. De hond overleefde het ongeluk, in tegenstelling tot zijn eigenaar, en hij werd na een tijdje uiteindelijk gevonden door omstanders die hem in eerste instantie aanzagen voor een straathond. Tevergeefs probeerden ze hem te vangen, maar hij liet zich simpelweg niet vangen.

En zo kwam het uiteindelijk dat sommige mensen medelijden kregen met de hond met een hart van goud en ze besloten hem daar ter plekke te voeren. En alsof dat nog niet genoeg was werd zelfs een compleet hondenkennel naast de weg voor hem neergezet, zodat de hond tot rust kon komen. Lees meer over dit ontroerende verhaal op de volgende pagina.


Pagina 1/2