Déze sterrenbeelden willen vooral kunnen lachen met hun partner

lachen sterrenbeeld

Want, lachen is gezond

Veel mensen vinden het belangrijk dat ze het gevoel voor humor delen met hun partner. Er zijn zelfs mensen die er sterk in geloven dat dit gegeven dé sleutel is voor een langdurige relatie. Voor deze vier sterrenbeelden staat vast dat liefde en humor onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Weegschaal

Ben jij een Weegschaal? Dan vind je humor in een relatie erg belangrijk. Naar jouw mening versterkt samen lachen de band tussen geliefden. Je ziet humor als een krachtig hulpmiddel om conflicten op te lossen en er voor te zorgen dat jullie neuzen weer dezelfde richting op gaan staan. Humor betekent voor jou dus niet alleen minder stress, maar je ervaart door humor ook minder negatieve effecten van stress. En wie wil dat nou niet?

Kreeft

Als kreeft begrijp jij als geen ander hoe humor kan worden ingezet om lastige emoties te verzachten. Voor jou is het vermogen om samen te kunnen lachen, zelfs tijdens moeilijke momenten, een indicatie van de kracht van een relatie. Obstakels worden door jou overwonnen door er een goede dosis humor tegenaan te gooien. In plaats van je te laten ontmoedigen door deze belemmeringen, laat je namelijk jouw humor op de vrije loop. Hierdoor zet jij negatieve situaties makkelijk om in iets positiefs.

Tweelingen

Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Dan koester jij speelsheid in je relatie en geniet je ervan om hardop te lachen met je partner. Voor jou verdiept samen lachen namelijk de band met je geliefde. Sterker nog, je bent ervan overtuigd dat hoe meer je met elkaar lacht, hoe gelukkiger je bent met hem of haar. Zélfs wanneer het lijkt alsof er alleen maar tegenslagen zijn en er eigenlijk niks te lachen valt. Voor jou is het dus duidelijk wat je zoekt in een relatie: iemand die beschikt over een goede dosis humor en die ook op de minder leuke momenten met jou kan lachen.

Leeuw

Voor mensen met het sterrenbeeld Leeuw, is een relatie één groot avontuur. Humor dient hierbij als navigatiemiddel, welke jou door dit avontuur heen helpt. Als er ingewikkelde gesprekken moeten worden gevoerd, benader jij deze graag op een speelse manier die het gesprek automatisch minder zwaar maakt. Jouw voorliefde voor sarcasme komt dan ook niet als een verrassing. Dat, in combinatie met je aanstekelijke lach, zorgt er vaak voor dat je jouw partner makkelijk aan het lachen maakt.

Lees ook: ‘Aha! Deze sterrenbeelden zijn echte rommelkonten’

Bron: Margriet | Beeld: Pexels