Déze sterrenbeelden zijn het best in het plannen van een vriendinnenweekend

sterrenbeeld vriendinnenweekend

Zit jouw sterrenbeeld er tussen?

Een tripje maken met vrienden of vriendinnen vinden wij één van de leukste dingen die er zijn. Maar of je nou een weekend weg plant met vier vriendinnen of met een groep van zestien, het is en blijft een tijdrovende klus. Ook kost het vaak de nodige moeite om met iedereens wensen en verwachtingen rekening te houden. Daarom kun je het plannen van een weekend weg het beste overlaten aan déze sterrenbeelden: 

Maagd

Is jouw sterrenbeeld maagd? Dan sta jij bekend om je aandacht voor detail. Wanneer het tijd is om een vriendinnenweekend te plannen, kun je erop rekenen dat jij je volledig inzet om dit tot een succes te brengen. Maagden zullen aan de slag gaan met lijstjes, op zoek gaan naar de meest bijzondere bestemmingen, secuur te werk gaan in de zoektocht naar hét ideale hotel en de beste eetgelegenheden ontdekken. Bovendien heb je als Maagd een neus voor koopjes. Jij weet namelijk altijd de voordeligste vluchten te vinden en krijgt op de een of andere manier altijd korting op toegangskaartjes voor leuke bezienswaardigheden. Er is geen twijfel over mogelijk: de Maagd is het grootste organisatietalent van de dierenriem.

Weegschaal

In elke vriendinnengroep is er behoefte aan een sterke leider, en jij als Weegschaal bent de perfecte persoon om die rol op je te nemen. Hoewel je graag overlegt met de groep, schroom je ook niet om belangrijke beslissingen in je eentje te maken. Weegschalen staan bekend als mensen met een groot inlevingsvermogen die anderen zonder enige moeite een luisterend oor kunnen bieden. Vriendinnen zien jou dan ook vaak als een soort vertrouwenspersoon – op een positieve manier – tijdens een vriendinnenweekend. Bovendien bruist het in jouw hoofd jou van de goede ideeën, en daarvoor weet jij de rest keer op keer weer te enthousiasmeren.

Leeuw

Hebben jullie als groep zin in een vriendinnenweekend vol activiteiten en avontuur? Dan is het zeker verstandig om de organisatie aan een Leeuw over te laten. Als de Leeuw namelijk een idee in haar hoofd heeft, zal zij dit idee niet laten rusten totdat het werkelijkheid is. Bovendien is de Leeuw – zoals we allemaal weten – een geboren leider. Of het nu gaat om het regelen van een leuke activiteit, het oplossen van problemen met het hotel, of het nemen van beslissingen over het restaurant, jij als Leeuw neemt deze verantwoordelijkheden graag op je. Eén ding is in ieder geval zeker: met een Leeuw in de groep zal een vriendinnenweekend allesbehalve saai worden.

Lees ook: Oeh la la: voor deze sterrenbeelden is er dit jaar veel geluk op liefdesgebied

Bron: Bustle | Beeld: Adobe Stock