Dit is jouw volgende vakantiebestemming volgens je sterrenbeeld

Waar gaat de volgende vakantie naartoe?

Wil je op vakantie naar een land waarvan je zeker weet dat het bij je past, dan kan het geen kwaad om eens in de sterren te kijken. Er is namelijk een vakantiebestemming dat perfect bij je horoscoop past. Waar de temperaturen hoog genoeg zijn, de omgeving naadloos aansluit op je karakter en waar je helemaal jezelf kunt zijn. Pak je koffer maar vast in, want we vertellen je wat je volgende vakantiebestemming gaat zijn. Bon voyage

Ram – 21 maart tot 20 april

Ram is het eerste sterrenbeeld van de lente, en daarom is een vakantie waar je kunt genieten van de frisse lucht echt wat voor jou. Je houdt ervan om vakanties te organiseren en te plannen volgens je spontane smaak en verlangens. Zolang je maar stoom kunt afblazen en kunt sporten.

Je volgende vakantiebestemming: Foz do Iguaça (Brazilië)

Stier –  21 april tot 20 mei

Als je als Stier op vakantie gaat, dan wil je maar een ding: lekker relaxen en socialisen met vrienden. Voor jou geen drukke plekken, zolang je maar zorgeloos kunt genieten van de omgeving en je naasten. Typisch Stier is dat je nooit alleen zou reizen, dus je zoekt een plek waar je met al je naasten lekker lang kunt tafelen. Plekken met grote boerderijen of idyllische steden zijn daarom perfect voor jou.

Je volgende vakantiebestemming: Corsica (Frankrijk)

Tweelingen – 22 mei tot 21 juni

Voor jou geen vakanties waar je al eerder bent geweest. Tweelingen zijn namelijk op zoek naar onbezochte en nieuwe plekken. Je bent onwijs nieuwsgierig, en daarom plan je je vakantie ook vaak vol met bezoeken aan musea, monumenten of een wandeling door de buitenlucht.

Je volgende vakantiebestemming: Caïro (Egypte)

Kreeft – 22 juni tot 22 juli

Kreeften willen tijdens de zomer het liefst op een zandstrand liggen terwijl ze luisteren naar de onstuimige golven van de zee. Mocht een zandstrand niet lukken, dan ben je ook content in een huis aan zee. Zolang je maar van top tot teen kunt ontspannen en omringd bent door je familie.

Je volgende vakantiebestemming: Menorca (Spanje)

Leeuw – 23 juli tot 21 augustus

Het hemellichaam in Leeuw is de zon, en die zoek je tijdens je vakantie dan ook graag op. Hoe warmer, hoe beter. Je verspreidt je vrijgevigheid, energie en liefde net zoals zonnestralen de warmte van de zon verspreiden. Een Leeuw is graag onder de mensen en maakt er altijd een feestje van. En zonder Leeuw is er ook geen feest, want je weet precies wat iedereen nodig heeft.

Je volgende vakantiebestemming: Ibiza (Spanje)

Maagd – 22 augustus tot 23 september

Als een Maagd op vakantie gaat, dan is alles tot in de puntjes geregeld. Je plant alles ver van tevoren, en zorgt ervoor dat alles al geregeld is voordat je de koffer inpakt. Tijdens je vakantie zoek je het liefst de rust en stilte op. Je gaat op vakantie om te ontspannen en alle stress van de afgelopen tijd los te laten. Daarom moet je een vakantiebestemming waar het rustig en ruimtelijk is.

Je volgende vakantiebestemming: Val d’Orcia (Italië)

Kijk op de volgende bladzijde voor de andere sterrenbeelden!