Dit recept van Moeder Natuur maakt de farmaceutische industrie ziedend van woede!

kaneel-honing1

Dit werkt tegen heel veel pittige ziektes

We hebben even op een rijtje gezet waar dit wonderlijke recept allemaal tegen helpt. Het mooie is: 99% kans dat je beide ingrediënten voor dat recept zelf al in huis hebt, maar niet wist dat ze gecombineerd ‘superkrachten’ bevatten. Het is dan ook niet zo gek dat de meeste farmaceutische bedrijf openlijk uitspreken niet erg blij te zijn met, in dit geval, Moeder Natuur.

We hebben het over kaneel en honing. Gecombineerd met elkaar zijn het twee ‘superfoods’ die hebben bewezen heel goed te werken tegen verschillende ziektes. Farmaceutische bedrijven hebben inmiddels de kracht van de twee ingrediënten geaccepteerd en gaan zelf experimenteren met de verwerking ervan in hun medicijnen. We hebben zelf even op een rijtje gezet waar honing en kaneel allemaal bewezen tegen helpt. Het zal je verbazen, want er zitten heel wat hardnekkige ziektes tussen waar het toch effect op heeft. Vooral de resultaten bij ziekte nummer 4 is bewonderenswaardig.

1. Hart- en vaatziekten
Neem een theelepel honing en een halve theelepel kaneel. Roer het door elkaar zodat er een pasta ontstaat en neem dit elke ochtend na het opstaan op nuchtere maag. Deze combinatie verkleint de kans op hartaanvallen en hart- en vaatziekten.

2. Artritis
Door tweemaal daags een kop heet water te mengen met 2 eetlepels honing en 1 eetlepel kaneel en dat op te drinken, verminder je de klachten die bij artritis horen. Je gewrichten worden soepeler en minder pijnlijk.

Op de volgende pagina nog 3 recepten met kaneel en honing die veelvoorkomende ziektes bestrijden. Vooral 4 is erg handig!


Pagina 1/2