DEZE droom-symbolen bevatten belangrijke aanwijzingen over je leven! Droom jij dit wel eens?

In een droom zou men ook nieuwe ideeën kunnen opdoen omdat de hersenen ’s nachts totaal anders denken dan overdag, onlogisch en associatief. Ze brengen oude zaken met nieuwe in verband met elkaar op een manier die je overdag nooit zou kunnen bedenken.

Heel bijzonder dus, je dromen kunnen je dus heel veel vertellen over je onderbewuste en je leven. Er zijn een aantal veel terugkerende symbolen in dromen die veel mensen herkennen. Aan deze symbolen zit een bijzondere betekenis over jouw dagelijks leven vast, je moet ze dus nooit negeren!

  1. Vreemdgaan: Droom je wel eens over vreemdgaan? Dit kan betekenen dat je seksuele verlangens hebt die bij je huidige partner niet worden vervuld. Praat er eens over, het is belangrijk om je verlangens en gevoelens kenbaar te maken.
  2. Vliegen: Heerlijk, een droom waarin je gewoon op kan stijgen en de lucht in kan gaan. Het betekent dat er in jouw dagelijks leven een belangrijke keuze gemaakt moet worden. Het opstijgen staat voor het overzien van je opties.
  3. Brand: Droom je dat je huis, jij of een ander in brand staat? Dit betekent dat er een grote verandering op komst is, bereid je daarop voor.
  4. Vallen: We kennen het allemaal wel, dat gevoel van vallen waarvan je een hol gevoel in je maag krijgt. Het staat voor een verlies van controle, daar ben je bang voor. Soms is het nodig om de controle los te laten, waar ben je precies bang voor?
  5. Achternagezeten worden: een nachtmerrie om achternagezeten te worden door iets of iemand waar je bang voor bent. Je loopt in het dagelijks leven tegen een probleem aan waarvan je niet weet wat je ermee moet.
  6. Naakt zijn in een openbare ruimte: Dat is zo’n vervelend gevoel, je bent in het openbaar en ineens besef je dat je geen kleren aanhebt. Vreselijk! het betekent dat je onzeker over iets bent, dat kan iets aan je uiterlijk zijn maar ook aan je innerlijk.
  7. Vreselijk te laat zijn: Je neemt teveel op je vork en kan het allemaal niet meer aan. Neem een stapje terug, je hoeft niet alles te kunnen en overal ja op te zeggen. Nee is ook een antwoord!

Droom jij hier wel eens over? Laat het ons weten!


Pagina 2/2

Array