Een meisje van 9 jaar komt terug uit het ziekenhuis na behandeling tegen kanker en dan doen haar schoolgenoten dit! Dit is super gaaf!

Ze komt terug uit het ziekenhuis en haar klasgenoten verrassen haar

Eén voor allen, alleen voor één! De beroemde strijdkreet van de drie musketiers, een roman van de Franse schrijver Alexandre Dumas. Het verhaal is natuurlijk zeer bekend en er zijn ook al diverse films over gemaakt. Maar dat motto is zeer zeker van toepassing op de leerlingen van een basisschool in Meredian in de staat Colorado in de Verenigde Staten. Het hebben van een kaal hoofd is hier nu een trendy kapsel geworden en niet zonder reden.

De 9-jarige Marlee Pack kreeg vorig jaar ontzettend slecht nieuws, ze had namelijk kanker. Kanker is niet iets wat past bij het prille leven van een meisje van nog maar 9 jaar oud. Je wenst de verschrikkelijke ziekte kanker helemaal niemand toe, maar een kind van nog maar 9 jaar zou met hele andere dingen bezig moeten zijn op die leeftijd.

Zoals je dat zo vaak ziet, verloor Marlee Pack door de chemokuur al haar haar. Marlee Pack vocht tegen de ziekte en ze keerde uiteindelijk vorige maand weer terug op school. Dat zal ongetwijfeld een behoorlijk spannende nieuwe periode voor haar zijn geweest, haar klasgenoten dachten in ieder geval van wel en anticipeerden er op een prachtige manier op. Lees op de volgende pagina wat de school voor haar deed.


Pagina 1/2