Elk sterrenbeeld heeft een geheim persoonlijkheidskenmerk.. Kijk gauw welke jij hebt!

Boogschutter (22 november – 21 december)
Boogschutters hebben een hekel aan het gevoel ergens aan vast te zitten. Je staat altijd klaar om alles uit je handen te laten vallen om op avontuur te gaan wanneer je de kans krijgt. Je hebt een reislust die het je moeilijk maakt om in een vaste relatie te zitten.

Steenbok (22 december -19 januari)
Van alle sterrenbeelden hebben steenbokken de grootste kans om succesvol te worden. Dit komt doordat steenbokken heel doelgericht zijn in het dagelijkse leven; wanneer een steenbok aan iets begint, maakt hij het ook af.

Waterman (20 januari – 18 februari)
Ook al laten ze het niet altijd zien; watermannen zijn hele liefdevolle personen. Watermannen weten dat ze een beetje anders zijn dan de anderen in een groep, maar vinden dit stiekem wel leuk. Watermannen hebben een grote voorliefde voor de mensheid, maar hebben niet de behoefte om dit altijd te uiten.

Vis (19 februari – 20 maart)
Vissen zijn extreem artistieke personen. Vissen houden van zingen, dansen, schilderen, acteren en andere creatieve bezigheden. Vissen kunnen een beetje verdwijnen in hun denkbeeldige wereld, maar daar kunnen ze niks aan doen.

Ram (21 maart – 19 april)
Rammen willen in iedere situatie de baas zijn. Als watermannen in het begin niet de baas zijn, dan zullen ze proberen dat zo snel mogelijk te veranderen. Toch zouden rammen een stapje terug moeten nemen om zich te realiseren dat het niet oké is om iedereen te vernietigen om aan de top te komen.

Stier (20 april – 20 mei)
Een stier is vrij koppig, maar heeft een voorliefde voor mooie dingen in het leven. Als je een stier wilt verrassen, doe je er goed aan hem een mooi sieraad of een kleurrijke bos bloemen te geven.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)
Als tweeling kun jij altijd onpartijdig zijn; een tweeling kan altijd beide kanten van het verhaal zien. Tweelingen zeggen altijd wat je wilt horen, maar kun in een oogwenk ook zeggen wat je niet wilt horen. Het is voor een tweeling moeilijk om woorden binnen te houden.

Kreeft (21 juni – 22 juli)
Kreeften zijn ontzettend emphatisch maar kunnen zich helemaal leeggetrokken voelen aan het einde van de dag. Kreeften houden niet alleen hun eigen, maar ook gevoelens van anderen binnen. Dit kan veel energie kosten. Denk erom dat je tijd neemt om hier mee om te gaan, kreeft!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)
Leeuwen zijn charmante mensen en weigeren om anderen in hun weg te laten staan. Wanneer leeuwen iets willen, zullen ze het niet zomaar laten gaan. Als een leeuw samen is met iemand, kan het zijn dat het een knipperlichtrelatie is totdat de leeuw echt weet wat hij wil.

Maagd (23 augustus – 22 september)
Maagden zijn goede personen, eerlijk en betrouwbaar. Maagden mijden sociale gelegenheden en houden ervan om alleen thuis te zitten. Maagden gaan liever met echte vrienden dan met vluchtige kennissen om.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)
Weegschalen zijn altijd in balans en zijn rationele personen. Een weegschaal houdt niet van onrecht en ongelijkheid. Buitenstaanders denken soms dat weegschalen koeltjes zijn, maar dit is niet waar. Weegschalen volgen alleen meer hun hersenen dan hun hart.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)
Schorpioenen zoeken altijd naar de waarheid en zijn erg goed in het ontmaskeren van leugenaars. Schorpioenen zijn gepassioneerde personen. Helaas is deze passie niet altijd positief; en schorpioen kan ook heel erg geobsedeerd of jaloers zijn.


Pagina 1/2