Gebruik deze geweldige truc om een verstopte neus binnen 2 minuten vrij te maken!

Een verstopte neus

Een verstopte neus is simpel te bestrijden

We zitten nog steeds in de winter en we hebben regelmatig met lage temperaturen te maken dit jaar, dus het verkoudheidsvirus heeft vrij spel en infecteert hulpeloze slachtoffers als een bosbrand. Het is je waarschijnlijk wel opgevallen dat waar je ook komt, je overal groepen ziet met niezende voorbijgangers. In een poging om jezelf gezond te houden, neem je hoest tabletten, gorgel je met zout water en stop je jezelf vol met vitamine C.

Maar elk jaar is het er weer. Je voelt een kras in je keel en je voelt je neus dichtslibben. Je vindt het maar koud. Voordat je het weet bevind je je in diepe wanhoop en lijd je aan een hardnekkige verkoudheid waar geen enkele hoeveelheid kippensoep je van kan genezen.

Er is waarschijnlijk geen verkoudheidssymptoom wat frustrerender is dan de gevreesde verstopte neus. Je snuit je neus onophoudelijk, maar wat je ook probeert, het gaat maar niet weg. Dit komt deels door de verhoogde slijmproductie die samenhangt met virussen van de luchtwegen, maar het kan ook komen door een ontsteking van je neusholte.

Gelukkig voor ons is er een hele prettige oplossing. Deze simpele ademhalingstechniek werkt voor ongeveer 85% van de mensen die last hebben van een verkoudheid en kan effectieve en directe verlichting bieden aan je verstopte neus. We hebben zes stappen voor je op een rijtje gezet om je te helpen in de strijd tegen een verstopte neus door een verkoudheid. Lees de zes stappen op de volgende pagina.


Pagina 1/2

Array