Gebruik jij medicijnen? Dit trucje is zo slim, je vergeet ze nooit meer!

medicijnen

Zo vergeet je nooit meer je medicijnen!

Slik jij wel eens medicijnen? En ben je bang dat je ze verkeerd inneemt of te laat? We hebben een hele handige app gevonden! De app Medapp is hiervoor perfect voor en een goede ondersteuning. Het is veel meer dan een medicijnwekker alleen, heel handig.

Medicijnen gebruiken levert helaas vaak gedoe op, en dat terwijl de medicijnen je leven beter moeten maken. Voor veel patiënten is het lastig overzicht te houden over welke medicijnen ze moeten gebruiken, wanneer ze die moeten innemen en of ze de medicatie nog op voorraad hebben. Om dit probleem op te lossen is de MedApp ontwikkeld: een gratis app die álles biedt voor medicijngebruikers.

medapp1

Het vergeten van medicijnen gebeurd vaker dan je denkt. Met MedApp kun je voor de medicijnen die je gebruikt instellen dat je telefoon of tablet een herinnering afspeelt als de medicatie moet worden ingenomen, of dat je een seintje krijgt als de voorraad die je hebt bijna op is. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden die al snel duidelijk worden als je de gratis app downloadt en zelf uitprobeert.

Er is bijvoorbeeld ook veel handige informatie te vinden, zoals bijsluiters, prijzen en gegevens over bijwerkingen. Ook kunt je in de App gegevens over jouw apotheek vinden, en met één druk op de knop een herhaalrecept bestellen bij je eigen apotheek.

MedApp gelooft dat in moderne zorg de patiënt echt centraal moet staan. Samen met de andere elf miljoen medicijngebruikers in Nederland veranderen ze samen de zorg. MedApp is alles om medicatiegebruik nog makkelijker te maken.

Het mooie is: MedApp is en blijft volledig gratis. Probeer het zelf op www.medapp.nu/download

medapp