Heb jij met deze warme dagen ook zo’n last van zweetvoeten? Met DIT trucje niet meer!

Heb jij ook altijd zo’n last van zweetvoeten?

De warme dagen komen er weer aan, heerlijk natuurlijk. Maar warm weer gaat vaak gepaard met een aantal vervelende fysieke ongemakken en één daarvan is uiteraard… Zweetvoeten. Veel mensen hebben er last van en het is een behoorlijk gênant probleem, want wie wil er nu dat anderen last hebben van hun voetengeur?

Je kan luchtige schoentjes aandoen en deo op je voeten sprayen, maar vaak zijn deze maatregelen alleen maar goed voor symptoombestrijding en niet om het probleem grondig aan te pakken. Gelukkig is er een oplossing die jouw zweetvoeten bij de wortel helpt te bestrijden, zodat jij met deze oplopende temperaturen gewoon onbezorgd op je blote voetjes rond kan banjeren. En je hebt de oplossing waarschijnlijk allang in huis liggen!

Om van je zweetvoeten af te komen heb je 3 ingrediënten nodig:

  • Listerine ( Mag ook goedkoop mondspoelmiddel )
  • Azijn
  • Water

Doe ongeveer 250 ml azijn & 250 ml Listerine in een teiltje en voeg 400 ml warm water toe. Laat je voeten ongeveer een kwartiertje weken in dit heerlijke voetenbadje! De Listerine en azijn zorgen ervoor dat de bacteriën die de stank veroorzaken dood gaan. Daarnaast zorgt het voetenbad er ook voor dat de poriën op je voeten verkleinen zodat ze minder gaan zweten! Resultaat: heerlijk frisse voeten!

Bron: Libelle | Beeld: Unsplash