Holly Christensen is een echte heldin – dit verwarmt gegarandeerd je hart…

Holly Christensen

Holly Christensen verandert meisjes in prinsessen

Holly Christensen, dat is een naam die voor sommige meisjes met kanker heel bijzonder is. Voor de meeste kankerpatiënten is het verliezen van hun haar een van de meest verschrikkelijke momenten van de ziekte. Dat geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. Aan de ene kant hebben kinderen veel veerkracht en verbeeldingsvermogen, maar aan de andere kant zijn ze natuurlijk ook extra kwetsbaar.

Holly Christensen, een moeder uit Alaska in de VS bedacht daarom daarom een bijzondere oplossing voor meisjes die als gevolg van de diagnose kanker geen haar meer hebben. Holly zelf was vroeger werkzaam op de afdeling Oncologie waar ze de strijd van kinderen van heel dichtbij meemaakte en ze besloot daar iets tegen te willen doen.

Wat vinden meisjes nou leuker dan een prinses te kunnen zijn, niets toch? Holly liet zich daarom inspireren door de vele prachtige Disney prinsessen en maakte de meest prachtige pruiken om de meiden hun ziekte even te kunnen laten vergeten. Het eindresultaat is simpelweg fantastisch, check de foto’s hieronder:

Holly Christensen 2

Holly Christensen 3


Pagina 1/2